Campus - Bransjedag / konferanse 2016

NTNUs Senter for eiendomsutvikling og –forvaltning inviterer hvert år til bransjedag / konferanse første torsdag i november, som i år er:

torsdag 3. november på Scandic Nidelven.

Dagen er åpen for alle som har interesse for eiendom og campus, så informer gjerne kollegaer eller andre i ditt nettverk.

PROGRAM

Gode foredragsholdere fra inn- og utland vil gi et bredt innblikk i campusutvikling - og utvikling av nye omgivelser for læring og forskning, både nasjonalt og internasjonalt. Planleggingen for å fremme Trondheim som Nordens beste studentby får en selvfølgelig plass.

Tradisjonen tro presenteres tre av årets beste masteroppgaver denne dagen, og den aller beste får en pris fra NfN.

SE PROGRAM FOR DAGEN

Campus TU Delft/NL

 


Bransjedag / Jubiléumskonferanse 2015

•    Sted: Scandic Nidelven hotell, Trondheim
•    Tid: Torsdag 3. november kl 10.00 - 16.00
•    Påmelding: Innen 24. oktober. Følg link
     (begrenset antall plasser)

•    Konferansepris inkl. lunsj: kr 900
     studenter og partnerbedrifter gratis /
     tidligere studenter og NTNU-ansatte halv pris 

 

Elin Merete Røsok

NTNUs Senter for eiendomsutvikling og –forvaltning - 10 år i 2015

NTNU’s Senter for eiendomsutvikling og –forvaltning ble etablert i 2005, med støtte fra Forskningsrådsprosjektet “Metamorfose 2005 – Eiendomsutvikling og -forvaltning” (2002-2006). Senteret er en arbeids- og møteplass for undervisning og forskning innen fagområdet, og etableringen skjedde i samarbeid med bransjeorganisasjoner, bedrifter og offentlige etater, forskningsinstitutt og departementer. Samtidig ble ca 20 studenter ønsket velkommen til et erfaringsbasert masterprogram i eiendomsutvikling og –forvaltning (deltid), og utdanningstilbudet ble fulgt opp med et masterprogram på fulltid året etter. NTNU´s mål er å tilby forskningsbasert utdanning av høy kvalitet og relevans for eiendomsbransjen.

Les artikkel om jubiléet i Fremtidens byggenæring.