Nanoteknologi

Sivilingeniør/Masterprogram 5-årig, Trondheim

Nanoteknologi

– Studiemiljø

Siden nanoteknologi er et tverrfaglig studium, vil du ta fag ved flere institutt og komme i kontakt med mange studenter utenfor ditt eget studieprogram.

Dette er en ypperlig mulighet for nettverksbygging som du vil ha glede av både i studietiden og senere i arbeidslivet.Som nanoteknologistudent vil du være en del av en klasse på ca 30. Dette skaper et unikt miljø fordi du kan bli godt kjent med medstudenter både i ditt eget kull og på andre årstrinn.

Linjeforeningen Timini

Linjeforeningen Timini på topptur. Foto.
Linjeforeningen for Nanoteknologi, Timini på topptur. Foto: Timnini/NTNU

Sivilingeniørlinjene ved NTNU har en lang tradisjon med linjeforeninger – studentorganisasjoner, som samler studenter innenfor samme linje på tvers av årskull og emner. Timini er linjeforeningen for nanoteknologi.

Timini er en svært aktiv linjeforening. Kontoret i Realfagbygget på Gløshaugen er et naturlig samlingssted, som er åpne for alle linjeforeningens medlemmer. I tillegg har en stor andel av medlemmene verv i en eller flere av undergruppene. Noen av Timinis undergrupper er:

  • Næringsdepartementet, som holder kontakt med bedrifter, arrangerer bedriftspresentasjoner og holder studentene oppdatert på jobbtilbud
  • Sosial- og inkluderingsdepartementet, som organiserer de større arrangementene i Timini
  • Informasjonsdepartementet, som drifter Timinis nettside
  • Timini idrett, som arrangerer turer og idrettsarrangement
  • inTimini, linjeforeningas avis
  • Tinnitus og AdamsEplekor, Timinis jente- og guttekor

Les mer om Timini på timini.no.


Hvordan er det å studere nanoteknologi ved NTNU?

Ukas student - Nanoteknologi

En gjeng gutter fra Nanostudiet på trappa foran hovedbygningen på NTNU. Foto.
NTNU tiltrekker seg flinke og ambisiøse mennesker, noe som resulterer i et svært givende studiemiljø. Foto: Privat/NTNU

Ukas student er Peter som studerer Nanoteknologi. Lurer du på hvordan studiehverdagen hans er? Da er dette blogginnlegget for deg!


Studiebyen Trondheim (Krysspublisert IVT)

Studiebyen Trondheim

Trondheim har flere ganger blitt kåret til Norges beste studentby. En av grunnene til dette er de flere titalls studentorganisasjonene som finnes. Disse er med på å bidra til en variert og spennende studietilværelse.

Samfundet, UKA , ISFIT, Tekna og NTNUI er alle eksempler på samlesteder for engasjement, læring og trivsel. Her får de studenter som ønsker det også nyttig organisasjons- og arbeidserfaring.

 


Deling - NTNU neste stopp på Facebook

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent

Linjeforeningen Timini

Linjeforeningen Timini

NTNU har en sterk tradisjon med linjeforeninger. Timini er linjeforeningen for nanoteknologi, og er relativt ung og svært aktiv. Som nanoteknologistudent får du kontakt med medstudenter på flere årskull, noe som gjør Timini til en både faglig og sosial møteplass.