Byggingeniør (deltid)

Byggingeniør (deltid)

Bachelor i ingeniørfag, bygg - 4-årig, nettbasert, deltid, Gjøvik

studyprogramme-autofacts-portlet

  • BachelorDeltid, 4 år
  • Studiested Gjøvik
  • Opptakskrav Se opptak
  • Studieplasser 10
  • SpråkNorsk
  • Søknadsfrist 15. april
BIBYG-F, Wed Nov 29 03:15:39 CET 2023 | B3

Er du opptatt av miljøet og ønsker å bidra til at byggsektoren blir bærekraftig? Da er deltidsstudiet konstruksjonsteknikk noe for deg. På studiet får du kunnskap om hvordan de utfordringene byggebransjen står overfor kan møtes, knyttet til å bygge hus med miljøvennlige materialer, lite energiforbruk og som skal tåle et stadig tøffere klima.

NTNU i Gjøvik tilbyr deltidsstudiet byggingeniør innen konstruksjonsteknikk som et nett- og samlingsbasert studiet over fire år.

Studiestart 2023

Se informasjon om studiestart

På studieretningen konstruksjonsteknikk lærer du å konstruerer bygg i betong, tre og stål.  Studiet har spesielt fokus på konstruksjon i tre. Byggingeniørstudiet gir deg bred kunnskap om utfordringer og muligheter i byggebransjen. Du lærer å ta miljøvennlige valg og om mulighetene  som ligger i digitalisering.

Les mer om hva du lærer

Byggingeniører jobber med planlegging, prosjektering og bygging av hus, veier, vann og avløpssystemer over hele verden. Arbeidsdagen er variert, selvstendig og skapende. Du kan jobbe både i privat og offentlig virksomhet.

Les mer om jobbmulighetene

Studiet er nett- og samlingsbasert. De fysiske samlingene er obligatoriske og viktige for å etablere et godt studiemiljø. På samlingene i studiet får du undervisning i moderne auditorier og laboratorier. NTNU Gjøvik har åpne omgivelser, og ligger i gåavstand fra Gjøvik sentrum. 

Mellom samlingene er det undervisning på nett. Arbeid i grupper og kommunikasjon med andre studenter vil i hovedsak foregå digitalt. 

Les mer om studiemiljøet

Det nettbaserte deltidsstudiet byggingeniør innen konstruksjonsteknikk er skreddersydd for deg som har yrkeserfaring fra byggfag, og ønsker mer utdanning.

Studiet er organisert som en deltidsutdanning over fire år. Det tilsvarer en studieprogresjon på 75 % av det som forventes av en heltidsstudent. 

Les mer om studiets oppbygning

Opptakskravet til deltidsstudiet, byggingeniør innen konstruksjonsteknikk, er generell studiekompetanse, matematikk R1+R2 og fysikk 1. Du søker om opptak via Samordna Opptak. 

Les mer om opptak og opptakskrav

Vi kan hjelpe deg med utdanningsplaner, fagvalg, jobbrelevans og generelle spørsmål om studieprogrammet. 

Kontakt og veiledning

SoMe


Få informasjon og still spørsmål om studentlivet på NTNU

Snapchat-ikon TikTok-ikon  Instagram-ikon  Youtube-ikon