Bachelorprogram - 3-årig, Gjøvik

Geomatikk

Om geomatikk

Nøyaktig posisjonsbestemmelse, kartlegging og avanserte 2D/3D-modeller for planlegging og visualisering er viktig innen store deler av samfunnet. Dette benyttes blant annet innen bygg og anlegg, bil-, skips- og flynavigasjon, offentlige etater, og overvåkning av miljø og ressurser via satellittbilder. Kan du tenke deg en utdanning som kombinerer informasjonsteknologi med kart, GPS, landmåling og geografi?


Opptakskrav

Søknadsfrist 15. april 2018

Normalt gjelder følgende opptaksgrav: Generell studiekompetanse + R1 (S1 og S2), eller realkompetanse + R1 (S1 og S2). Dersom du mangler R1, kan du søke opptak til R1-kurs ved NTNU i Gjøvik.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april. Har du utenlandsk opptaksgrunnlag må du søke innen 1. mars. For studieåret 2017-2018 var det ingen opptaksgrense i førstegangsvitnemålskvoten og ordinær kvote.


Jobbmuligheter

Etter endt utdanning er du en meget ettertraktet kandidat til en rekke utfordrende jobber over hele landet.


Studiets oppbygging

Studiet er på bachelornivå med normert studietid på 3 år – 180 studiepoeng – og tilbys som en heltidsutdanning. Studiet har to studieretninger: Landmåling og Geografiske Informasjonssystemer (GIS).


Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.


10 gode grunner til å velge NTNU

Fakta

Gradsnavn: Bachelor i geomatikk
Studiepoeng: 180
Studiekode: 194 406
Undervisningsform: Heltid

Fakultet for ingeniørvitenskap
Institutt for vareproduksjon og byggteknikk

Sted: Gjøvik
Søknadsfrist: 15. april

Informasjonen gjelder for inneværende studieår

 

 

Bidra til kunnskap for en bedre verden

Uansett hvilket vei du velger, kan du være med på å løse store utfordringer i verden. NTNU prioriterer innsats og ressurser som kan hjelpe til med å realisere FNs 17 ambisiøse bærekraftsmål.