fadder bilde

Studenter sitter i en ring på ei plen. Foto: Kai Dragland

Tre studenter gjør kule håndbevegelser. Foto: Kai Dragland

Smilende student. Foto: Kai Dragland

Fadderuka

Student i Trondheim

Fadderuka


Fadderuka

Bli med på Fadderuka – det vil gi deg en enklere hverdag de første ukene på NTNU. Alle nye studenter kan delta, og du blir kjent med dine medstudenter allerede første dag.

Her sluses du rett inn i det sosiale studiemiljøet, møter nye venner og får samtidig en effektiv «guided tour» i jungelen av aktiviteter og muligheter.


Gode råd

Fadderen gir deg gode råd om byen og universitetet, hjelper deg med praktiske ting og informerer om alt som skal skje i Fadderuka: immatrikuleringsfesten, rebusløp i byen, stand up-show, quiz, arrangementer med linjeforeninger, temafest og andre spennende aktiviteter.


Faddergruppen din

immatrikuleringsdagen får du tildelt en fadder og en faddergruppe der du møter andre nye studenter som skal studere det samme som deg.

Det finnes en rekke fadderordninger på NTNU for de ulike studieprogrammene og campuser.

  • På mange studieprogram er det linjeforeningene selv som arrangerer fadderordningen.
  • For studenter som skal studere på Dragvoll, arrangerer Fadderutvalget på Dragvoll og linjeforeningene på Dragvoll fadderuka sammen. 

Er du usikker på hvilke fadderordning du tilhører?

  Se ditt studieprogram

Det tilbys også parallelle opplegg under fadderuka utenfor linjeforeningene. Programvareverkstedet og Laget/KRIK for eksempel har ulike arrangement som er helt alkoholfrie.


Fadderuka i Gjøvik |  Fadderuka i Ålesund