Informatikk

Masterprogram 2-årig, Trondheim

Informatikk

Studenter ved tavle

NB! Master i Informatikk (MIT) legges ned og blir erstattet av en ny master i informatikk (MSIT) fra og med studieåret 2019/2020.


mit_om_intro

Om informatikkstudiet

Masterstudiet er en 2-årig videreutdannelse for deg som ønsker å fortsette og studere informatikk etter endt bachelorgrad. I løpet av disse to årene spesialiserer du deg innenfor et fagområde og avslutter graden med en masteroppgave. Valg av fag og tema for masteroppgaven er tilknyttet instituttets forskning innenfor hver studieretning.

Bachelorkandidater fra ingeniørhøyskoler tilbys også det toårige masterstudie (sivilingeniør) i datateknologi.


KRYSS – IKT-studier ved NTNU

mi_jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Mulighetene for jobb når du er ferdig er store, mange av studentene på informatikk har jobb allerede 10-12 måneder før de skal begynne. En utdannelse innen data gjør deg kvalifisert til jobber i de fleste bransjer.

"Med det høye utdanningsnivået har selvlærte IT-folk det vanskelig i dagens IT-marked. Oftest vil søkere uten formell utdanning havne bakerst i køen."
- Rolf Nævra, rekrutteringsansvarlig i Magellan Consulting AS.


Studieveildere_forside_mit

Studieveiledere

Kontakt gjerne våre studieveiledere.

KRYSSPUB – Studentkontakter_informatikk_forside

Dersom du ønsker å snakke med noen av våre studenter, kan du også ta kontakt med studentkontaktene. De svarer på det meste du måtte lure på om informatikkstudiet og livet som student i Trondheim.

studiemiljø

Studiemiljø

Studentmiljøet i Trondheim har mange tilbud for deg som student, og tilbud spesielt for deg som er datainteressert. Studietiden har rom for mer læring en den man får på lesesalen, og du kan skaffe deg verdifull erfaring gjennom mange spennende organisasjoner


Utenlandsopphold

Utenlandsopphold

Ved å studere informatikk på NTNU har du gode muligheter til å ta deg et semester eller to i utlandet. De siste tre årene har studenter fra informatikk vært i Singapore, USA, Tyskland, Spania og Østerrike.


MIT fakta

Fakta

Gradsnavn: Master i informatikk
Studieprogramkode: MIT
Studiepoeng:120

Sted: Trondheim, Norway (Gløshaugen)

Institutt for datateknologi og informatikk

Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk

NB! Master i Informatikk (MIT) legges ned og blir erstattet av en ny master i informatikk (MSIT) fra og med studieåret 2019/2020.

KRYSSPUB – Spørsmål?