Bachelorprogram - 3-årig, Gjøvik

Logistikk

Velkommen til studiestart 2019

Oppstart og immatrikulering tirsdag 13. august

Studentene ved Bachelor i logistikk har obligatorisk oppstartssamling 13. - 16. august.

Velkomstseremoni for alle nye studenter ved NTNU i Gjøvik 13. august. Møt opp fra kl 10.30 på plenen ved  Studentenes Hus (Huset), Teknologiveien 14 i Gjøvik. Immatrikuleringsseremonien starter kl 11.00.

Etter immatrikuleringen (ca. kl. 12.15) får alle nye studenter tildelt faddergruppe. Fra kl. 13.00 er det institutt- og klassevis velkomst med navneopprop.

Praktisk informasjon og fadderuke

Kom i gang som student

Studiestart og registrering:

Hva må du ordne de første dagene.

Adgangskort

Skaff adgangskort. Kortet fungerer som lånekort til biblioteket, adgangskort til rom og til utskrifter. Du tar bilde til adgangskort i fotoboksen utenfor atriet i A-bygget, hent adgangskortet ditt på IT-tjenesten.

Timeplaner

Finn din timeplan.

Bøker og pensum

Bøker får du kjøpt i bokhandelen Sit Gjøvik på campus. På Bokdagen i Fadderuka (dato kommer) kan du kjøpe brukte bøker. Pensum finner du i emnebeskrivelsen for hvert emne.

Tilrettelegging

Trenger du tilrettelegging? Se hvilke muligheter du har på NTNU

Fotografering til adgangskort

NB! Brukerkontoen din må være aktivert før du kan få adgangskort.bilde av fotoautomat

1. Gå til Ametyst-bygget, ved inngangen står det en fotoautomat
  2. Logg inn med NTNU-bruker og passord
  3. Ta bilde og sett pinkode
  4. Gå til IT-tjenesten i kjelleren i Kobolt-bygget mellom 8-15 på hverdager. Husk gyldig legitimasjon!
  5. Kortet blir trykket opp ved oppmøte, bildet blir også kontrollert

Nyttig å vite

Studieliv

Studentsamskipnaden

Studensamskipnaden Sit er opptatt av å hjelpe deg til å trives som ny student. Trenger du noen å snakke med om store eller små utfordringer kan du kontakte Sit: radgiver.gjovik@sit.no eller studentprest anne.bolstad@ntnu.no. Sit tilbyr også gratis mestringskurs, og driver studenthybler, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, barnehage m.m.

Buss/tog til og fra NTNU i Gjøvik

Parkering

Det er få parkeringsplasser på campus, det anbefales å gå, sykle eller bruke offentlig transport. Alle ansatte og studenter som ønsker å parkere på NTNU Gjøvik må registrere bilen sin i NTNUs bilnummerdatabase.

Kart over NTNU i Gjøvik

Last ned vår kart-app MazeMap | For Android (Google Play) | For iPhone (iTunes)

Bli med på Fadderuka

Fadderuka ved NTNU i Gjøvik varer fra 15. august til 25. august. Allerede første skoledag vil du som ny student få tildelt faddere og en faddergruppe.

Kan du ikke møte til studiestart/immatrikulering?

Dersom du ikke møter ved studiestart og ikke har fått innvilget godkjent fravær, kan du miste studieplassen din. Så derfor er det viktig at du gir beskjed til oss hvis du ikke kan møte den første dagen.

For å gi oss beskjed om at du ikke kan møte, vennligst fyll ut dette skjemaet (skjemaet er aktivt fra 15. juli kl 9)

Om logistikk

Lurer du på hvordan varene i butikken kommer frem? Lurer du på hvorfor så mange varer er ”made in China”? Er du interessert i å forstå reisen fra en råvare til ferdig produkt? Ønsker du en utdanning hvor du er kvalifisert for jobb etter tre år, men også er kvalifisert for å ta en master? Da er Bachelor i logistikk noe for deg!

NTNU tilbyr også:

Søknadsfrist 15. april

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper). For studieåret 2017-2018 var opptaksgrensen 33,1 poeng i førstegangsvitnemålskvoten og 44,2 poeng i ordinær kvote.

Jobbmuligheter

Utdanningen kvalifiserer til ulike jobber i bedrifter og organisasjoner

Studiets oppbygging

Studiet er en heltidsutdanning med normert studietid 3 år. Omfanget er 180 studiepoeng. Studiet fører frem til graden ”Bachelor i Logistikk”. I tillegg følger studiet anbefalt plan fra Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning (NRØA), som gjør at studiet kvalifiserer til opptak i master i økonomi og administrasjon (siviløkonom).

Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.

11 gode grunner til å velge NTNU

Gradsnavn: Bachelor i logistikk
Studieprogramkode: BLOG
Studiepoeng: 180