Bachelorprogram - 3-årig, Gjøvik

Logistikk

Velkommen til studiestart 2017

Oppstart og immatrikulering torsdag 17. august

Velkomstseremoni for alle nye studenter ved NTNU i Gjøvik 17. august. Møt opp fra kl 09.30 på plenen ved  Studentenes Hus (Huset), Teknologiveien 14 i Gjøvik. Immatrikuleringsseremonien starter kl 10.00.

Etter immatrikuleringen (ca. kl. 11.15) får alle nye studenter tildelt faddergruppe. Fra kl. 13 er det avdelings- og klassevis velkomst med navneopprop.

Fredag 18. august

Det blir et faglig opplegg for alle nye studenter fredag 18. august. Mer informasjon og program kommer nærmere studiestart.

Praktisk informasjon og fadderuke

Kom i gang som student

Studiestart og registrering:

Hva må du ordne de første dagene.

Adgangskort

Skaff adgangskort. Kortet fungerer som lånekort til biblioteket, adgangskort til rom og til utskrifter. Det blir tatt bilde til adgangskort i kjelleren i A-bygget de første ukene etter immatrikulering. Se oversikt nedenfor for tidspunkt.

Timeplaner

Finn din timeplan.

Bøker og pensum

Bøker får du kjøpt i bokhandelen Sit Gjøvik på campus. På Bokdagen 21. august kan du kjøpe brukte bøker. Pensum finner du i emnebeskrivelsen for hvert emne.

Tilrettelegging

Trenger du tilrettelegging? Se hvilke muligheter du har på NTNU

Fotografering til adgangskort

Ta med legitimasjon og møt opp på et tidspunkt som passer deg. Det kan bli litt kø de første dagene, så beregn god tid.

NB: Dersom du er på campus dagen før immatrikuleringen har du  mulighet til å unngå kø, det foregår fotografering onsdag 16. august fra kl. 13 til 19.

Fotograferingen foregår i rom A018, i kjelleren i A-bygget.

Onsdag 16. august

Fredag 18. august

Mandag 21. august

Tirsdag 22. august

Onsdag 23. august

Torsdag 24. august

Nyttig å vite

Studieliv

Studentsamskipnaden

Studensamskipnaden Sit er opptatt av å hjelpe deg til å trives som ny student. Trenger du noen å snakke med om store eller små utfordringer kan du kontakte Sit: radgiver.gjovik@sit.no eller studentprest anne.bolstad@ntnu.no. Sit tilbyr også gratis mestringskurs, og driver studenthybler, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, barnehage m.m.

Buss/tog til og fra NTNU i Gjøvik

Parkering

Det er få parkeringsplasser på campus, det anbefales å gå, sykle eller bruke offentlig transport.

Kart over NTNU i Gjøvik

Last ned vår kart-app MazeMap | For Android (Google Play) | For iPhone (iTunes)

Bli med på Fadderuka

Fadderuka ved NTNU i Gjøvik varer fra 17. august til 26. august. Allerede første skoledag vil du som ny student få tildelt faddere og en faddergruppe.

Om logistikk

Lurer du på hvordan varene i butikken kommer frem? Lurer du på hvorfor så mange varer er ”made in China”? Er du interessert i å forstå reisen fra en råvare til ferdig produkt? Ønsker du en utdanning hvor du er kvalifisert for jobb etter tre år, men også er kvalifisert for å ta en master? Da er Bachelor i logistikk noe for deg!

NTNU tilbyr også:

Søknadsfrist 15. april 2017

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper). For studieåret 2016-2017 var det ingen opptaksgrensen i førstegangsvitnemålskvoten og grense på 43,8 poeng i ordinær kvote.

Jobbmuligheter

Utdanningen kvalifiserer til ulike jobber i bedrifter og organisasjoner

Studiets oppbygging

Studiet er en heltidsutdanning med normert studietid 3 år. Omfanget er 180 studiepoeng. Studiet fører frem til graden ”Bachelor i Logistikk”. I tillegg følger studiet anbefalt plan fra Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning (NRØA), som gjør at studiet kvalifiserer til opptak i master i økonomi og administrasjon (siviløkonom).

Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.

10 gode grunner til å velge NTNU

Gradsnavn: Bachelor i logistikk
Studieprogramkode: BLOG
Studiepoeng: 180