Bachelorprogram - 3-årig, Gjøvik

Logistikk

Velkommen til studiestart 2018

Oppstart og immatrikulering onsdag 15.august

Studenter ved Bachelor i logistikk har obligatorisk oppstartssamling 15., 16. og 17. august

Velkomstseremoni for alle nye studenter ved NTNU i Gjøvik 15. august. Møt opp fra kl 10.30 på plenen ved  Studentenes Hus (Huset), Teknologiveien 14 i Gjøvik. Immatrikuleringsseremonien starter kl 11.00.

Etter immatrikuleringen (ca. kl. 12.15) får alle nye studenter tildelt faddergruppe. Fra kl. 14.00 er det institutt- og klassevis velkomst med navneopprop.

Praktisk informasjon og fadderuke

Kom i gang som student

Studiestart og registrering:

Hva må du ordne de første dagene.

Adgangskort

Skaff adgangskort. Kortet fungerer som lånekort til biblioteket, adgangskort til rom og til utskrifter. Du tar bilde til adgangskort i fotoboksen utenfor atriet i A-bygget, hent adgangskortet ditt på IT-tjenesten.

Timeplaner

Finn din timeplan.

Bøker og pensum

Bøker får du kjøpt i bokhandelen Sit Gjøvik på campus. På Bokdagen i Fadderuka (dato kommer) kan du kjøpe brukte bøker. Pensum finner du i emnebeskrivelsen for hvert emne.

Tilrettelegging

Trenger du tilrettelegging? Se hvilke muligheter du har på NTNU

Fotografering til adgangskort

1. Ta bilde i fotoboksen utenfor Atriet i A-bygget (denne kommer på plass i august 2018). NB! Du må ha registert deg som student først
  2. Gå til IT-tjenesten K-bygget og hent adgangskortet ditt. Husk legitimasjon!

Nyttig å vite

Studieliv

Studentsamskipnaden

Studensamskipnaden Sit er opptatt av å hjelpe deg til å trives som ny student. Trenger du noen å snakke med om store eller små utfordringer kan du kontakte Sit: radgiver.gjovik@sit.no eller studentprest anne.bolstad@ntnu.no. Sit tilbyr også gratis mestringskurs, og driver studenthybler, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, barnehage m.m.

Buss/tog til og fra NTNU i Gjøvik

Parkering

Det er få parkeringsplasser på campus, det anbefales å gå, sykle eller bruke offentlig transport.

Kart over NTNU i Gjøvik

Last ned vår kart-app MazeMap | For Android (Google Play) | For iPhone (iTunes)

Bli med på Fadderuka

Fadderuka ved NTNU i Gjøvik varer fra 15. august til 25. august. Allerede første skoledag vil du som ny student få tildelt faddere og en faddergruppe.

Om logistikk

Lurer du på hvordan varene i butikken kommer frem? Lurer du på hvorfor så mange varer er ”made in China”? Er du interessert i å forstå reisen fra en råvare til ferdig produkt? Ønsker du en utdanning hvor du er kvalifisert for jobb etter tre år, men også er kvalifisert for å ta en master? Da er Bachelor i logistikk noe for deg!

NTNU tilbyr også:

Søknadsfrist 15. april 2018

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper). For studieåret 2017-2018 var opptaksgrensen 33,1 poeng i førstegangsvitnemålskvoten og 44,2 poeng i ordinær kvote.

Jobbmuligheter

Utdanningen kvalifiserer til ulike jobber i bedrifter og organisasjoner

Studiets oppbygging

Studiet er en heltidsutdanning med normert studietid 3 år. Omfanget er 180 studiepoeng. Studiet fører frem til graden ”Bachelor i Logistikk”. I tillegg følger studiet anbefalt plan fra Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning (NRØA), som gjør at studiet kvalifiserer til opptak i master i økonomi og administrasjon (siviløkonom).

Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.

10 gode grunner til å velge NTNU

Gradsnavn: Bachelor i logistikk
Studieprogramkode: BLOG
Studiepoeng: 180