Årsstudium 1-årig, Gjøvik

Webdesign


Smilende student

Velkommen til studiestart 2018

Oppstart og immatrikulering onsdag 15.august

Velkomstseremoni for alle nye studenter ved NTNU i Gjøvik 15. august. Møt opp fra kl 10.30 på plenen ved  Studentenes Hus (Huset), Teknologiveien 14 i Gjøvik. Immatrikuleringsseremonien starter kl 11.00.

Etter immatrikuleringen (ca. kl. 12.15) får alle nye studenter tildelt faddergruppe. Fra kl. 14.00 er det institutt- og klassevis velkomst med navneopprop.

Praktisk informasjon og fadderuke

Kom i gang som student

Studiestart og registrering:

Hva må du ordne de første dagene.

Adgangskort

Skaff adgangskort. Kortet fungerer som lånekort til biblioteket, adgangskort til rom og til utskrifter. Du tar bilde til adgangskort i fotoboksen utenfor atriet i A-bygget, hent adgangskortet ditt på IT-tjenesten.

Timeplaner

Finn din timeplan.

Bøker og pensum

Bøker får du kjøpt i bokhandelen Sit Gjøvik på campus. På Bokdagen i Fadderuka (dato kommer) kan du kjøpe brukte bøker. Pensum finner du i emnebeskrivelsen for hvert emne.

Tilrettelegging

Trenger du tilrettelegging? Se hvilke muligheter du har på NTNU

 

Fotografering til adgangskort

  1. Ta bilde i fotoboksen utenfor Atriet i A-bygget (denne kommer på plass i august 2018). NB! Du må ha registert deg som student først
  2. Gå til IT-tjenesten K-bygget og hent adgangskortet ditt. Husk legitimasjon!

Nyttig å vite

Studieliv

Studentsamskipnaden

Studensamskipnaden Sit er opptatt av å hjelpe deg til å trives som ny student. Trenger du noen å snakke med om store eller små utfordringer kan du kontakte Sit: radgiver.gjovik@sit.no eller studentprest anne.bolstad@ntnu.no. Sit tilbyr også gratis mestringskurs, og driver studenthybler, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, barnehage m.m.

Buss/tog til og fra NTNU i Gjøvik

Parkering

Det er få parkeringsplasser på campus, det anbefales å gå, sykle eller bruke offentlig transport.

Kart over NTNU i Gjøvik

Last ned vår kart-app MazeMap | For Android (Google Play) | For iPhone (iTunes)

Bli med på Fadderuka

Fadderuka ved NTNU i Gjøvik varer fra 15. august til 25. august. Allerede første skoledag vil du som ny student få tildelt faddere og en faddergruppe.


 

Om webdesign

Årsstudiet i webdesign gir grunnleggende forståelse av medieuttrykk på nett. Programmet er spesielt rettet mot deg som ønsker å utforme medieløsninger på web og i mobile distribusjonskanaler.


Opptakskrav

Søknadsfrist 15. april 2018

Generell studiekompetanse eller realkompetanse. For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper).


Studiets oppbygging

Studiet er en heltidsutdanning på bachelornivå med normert studietid på 1 år og et omfang på 60 studiepoeng.


Jobbmuligheter

Et årsstudium er i utgangspunktet tenkt enten som en påbygging på tidligere utdanning, eller som en start på et utdanningsløp.


10 gode grunner til å velge NTNU

Fakta

Gradsnivå: Årsstudium
Studieprogramkode: ÅRWEB
Studiepoeng: 60
Undervisningsform: Heltid

Sted: Gjøvik
Søknadsfrist: 15. april

Institutt for design

Bidra til kunnskap for en bedre verden

Uansett hvilken vei du velger, kan du være med på å løse store utfordringer i verden. NTNU prioriterer innsats og ressurser som kan hjelpe til med å realisere FNs 17 ambisiøse bærekraftsmål.