Geografi

ÅRSSTUDIUM 1-ÅRIG, TRONDHEIM

Geografi

– Studiemiljø

Studenter hører på en foreleser på feltkurs i et byområde. Foto.

Årsstudium i geografi

Hvordan er det å studere geografi ved NTNU?

Overgangen fra videregående kan kanskje være merkbar. Du må selv ta kontakt med medstudenter, og organisere din egen studiehverdag, og finne ut av plikter og hjelpemidler.

Årsstudiet i geografi er fullt programmert, og består av obligatoriske emner. Du skal følge fastlagte forelesninger og aktiviteter som støtter opp din egen læring, og alle fag har faste faglærere og assistenter (viderekomne studenter). Undervisningen i geografi foregår først og fremst ved forelesninger, i tillegg til noen øvinger vil det også bli avholdt obligatoriske feltkurs. Feltkurs og faglige aktiviteter gjør at studentene blir godt kjent med hverandre.

Studentaktiviteter

Studentaktiviteter

EGEA - Trondheim European Geography association for students and young geographers ble grunnlagt i 1988 av studenter fra universitet i Spania, Polen og Nederland. I dag har nettverket enheter over hele Europa med mange aktive medlemmer.

Geografenes Linjeforening (GEOLF), instituttets egen linjeforening, er en aktiv studentorganisasjon som har som formål gjennom forskjellige arrangementer, både på faglig og sosialt nivå, å bidra til at geografistudentene fra alle trinn blir bedre kjent med hverandre.

Krysspublisert:ID: 1285068992

Strindens Prominadeorkester på Immatrikuleringen. Foto.
Strindens Promenade Orchester på Immatrikuleringen Foto: Kai T Dragland/ NTNU

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby. Trondheim har over 180 000 innbyggere og 33 000 studenter som setter sitt preg på byen. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.

Finn en studentaktivitet →

Krysspublisert artikkel - ikke rør - Studiemiljø - SU

Studiemiljø

Deling - NTNU neste stopp på Facebook

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent