Internasjonal business og markedsføring

Internasjonal business og markedsføring

Master in International Business and Marketing

Foto: Tone Molnes/NTNU

studyprogramme-autofacts-portlet

860MIB, Fri Sep 22 23:00:39 CEST 2023 | M2

Er du interessert i internasjonal business? Er du nysgjerrig på hvordan kundefokusert innovasjon og entreprenørskap kan føre til nye forretningsmodeller og nye bedrifter? Ser du behovet for digitale evner på disse områdene? Er bærekraft i forretningsdrift viktig for deg? 

Dersom du har svart ja på noen av disse spørsmålene kan en master i internasjonal business være det rette studiet for deg. Studiet gir deg tittelen siviløkonom. 

Masterprogrammet i internasjonal business og markedsføring har fokus på temaer innen internasjonal business, markedsføring, entreprenørskap og digitalisering. Du vil tilegne deg kunnskap, evner og generell kompetanse innenfor disse temaene. 

Les mer om hva du lærer

Masteren vil gi deg mulighet til en karriere i internasjonale bedrifter og innen fagområder som markedsføring, innovasjon og entreprenørskap. Du vil utvikle ekspertise og ettertraktet kompetanse som forståelse for internasjonal business, markedsføring og bærekraft.

Les mer om jobbmulighetene

Som student på master i internasjonal business og markedsføring blir du en del av studiemiljøet på Norges mest næringsnære campus. Innovasjon og gründervirksomhet er en sentral del av studiehverdagen. På campus får du god kontakt med faglærere og du vil oppleve samholdet studentene imellom.

Du kan engasjere deg i studentorganisasjoner og linjeforeninger. Børsen Linjeforening er linjeforeningen for deg som studerer på institutt for internasjonal forretningsdrift. De arrangerer jevnlig faglige og sosiale arrangementer.
 

Les mer om studiemiljøet

Master i internasjonal business og markedsføring er et to-årig program. Graden gir tittelen siviløkonom.  Du kan velge mellom to spesialiseringer: Internasjonal business eller innovasjon og entreprenørskap.

Les mer om studiets oppbygning

Du må ha fullført en bachelorgrad i økonomi og administrasjon eller tilsvarende, med minst 120 ECTS i administrative eller økonomiske fag. Søkere med bachelorgrad utenfra Norden må dokumentere GMAT eller GRE test.

Les mer om opptak og opptakskrav

Har du spørsmål om studiet? Ta kontakt med våre studentveiledere. 

Kontakt og veiledning