Overskrift - Alle landsbyer

Landsbyer

Her finner du informasjon om EiT-landsbyene som tilbys våren 2024. Klikk deg inn på ditt studiested for å lese mer om landsbyene nær deg. Virtuelle landsbyer er en mulighet uansett hvor du er i landet.

Valg av landsby

Hvordan velge?
Hva skal jeg tenke på?

Hva vekker din interesse?

Velg landsbyer med tema som vekker din interesse eller nysgjerrighet. EiT kan være en mulighet til å jobbe med problemområder som engasjerer deg, eller bruke din kompetanse på tema du vanligvis ikke arbeider med.

Om prosjektarbeid og landsbytema.

Utforsk lenger unna eget fagfelt?

Utforsk også landsbyer med tema som ikke virker å være tett opp til eget fagfelt. Tidligere studenter og faglærere melder at de kunne ønske seg enda større tverrfaglighet i landsbyene. Dersom flere velger landsbyer med tema som virker lenger unna eget fagfelt kan tverrfagligheten i landsbyene bli større.

Hvor finner jeg praktisk info?

Du finner praktisk informasjon om hvordan melde inn landsbyønsker på Innsida:  

NORSK
Hvordan melder jeg meg opp i EiT? 

ENGLISH
How do I register for EIT?

Viktig informasjon om EiT

Viktig informasjon om EiT

Det unike med EiT er fokuset på samarbeidskompetanse og gruppeprosesser. Undervisningsformen i EiT forutsetter at alle bidrar og er til stede hele semesteret. Derfor er det obligatorisk tilstedeværelse hver landsbydag.

De første dagene er spesielt viktig i EiT. Det er da dere i gruppa blir kjent med hverandre, og diskuterer hva hver enkelt kan bidra med. Dere skal også utarbeide den obligatoriske samarbeidsavtalen, samt begynne å utarbeide en felles problemstilling.

Utfyllende informasjon om Eksperter i team

Språkbytte - Landsbyer → Villages