Navigasjon
Hopp til innhold
ntnu.no
Studier
Studieprogram
Søk opptak
Studere på NTNU
Videreutdanning og deltid
Forkurs og oppfriskning
Studentliv
Student i Gjøvik
Student i Trondheim
Student i Ålesund
Forskning og innovasjon
Forskning
Innovasjon
Satsingsområder
Toppforskning
Ekspertlister
Ph.d.
Om NTNU
Fakulteter og institutter
Sentre
Bibliotek
Kart
Ledige stillinger
Arrangement
Nyheter
Kontakt oss
Om NTNU
Hjem
Ansatte
Språkvelger
English
Stine Wold Arntsen
Stine Wold Arntsen
Forsker
Institutt for bioteknologi og matvitenskap
stine.w.arntsen@ntnu.no
94880638
4.053 Kjemiblokk 4 Gløshaugen, Trondheim
Publikasjoner
Publikasjoner
Kronologisk
Etter kategori
Se alle publikasjoner i Cristin
2022
Baydin, Tuna; Arntsen, Stine Wold; Hattrem, Magnus Nergård; Draget, Kurt Ingar.
(2022)
Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals.
Applied Food Research
Vitenskapelig artikkel
Tidsskriftspublikasjoner
Baydin, Tuna; Arntsen, Stine Wold; Hattrem, Magnus Nergård; Draget, Kurt Ingar.
(2022)
Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals.
Applied Food Research
Vitenskapelig artikkel