NTNU VIDERE

Meld deg på nyhetsbrev

Få informasjon om NTNUs videreutdanningstilbud og om å studere som voksen. Vi sender ut nyhetsbrev ca. en gang i måneden.

Personvern

NTNU VIDERE (Behandlingsansvarlig) sender ut nyhetsbrev for å informere om NTNUs deltidsstudier og etter- og videreutdanningstilbud. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Systemet som brukes til utsending er eMarketeer (databehandler). E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Utsendingene håndteres av NTNU Seksjon for etter- og videreutdanning (representant for behandlingsansvarlig). Kontaktinformasjon: videre@ntnu.no

Om NTNU VIDERE

NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder. Undervisningen er fleksibel og tilpasset deg som er i arbeidslivet – ofte som en kombinasjon av aktiviteter på nett og intensive samlinger. Ved NTNU blir du undervist av Norges fremste forskere og forelesere.