Arrangør-app og live-rapporter

NTNU konferanser

Arrangør-app og live-rapporter


Live-rapporter

skjermbilde av arrangør app

Vårt mål er å gjøre det enklest mulig for deg som skal arrangere konferanse, slik at du kan bruke mer tid til å fokusere på arrangementets faglige innhold. Med våre live-rapporter kan du enkelt følge med på nøkkelinformasjon på mobil eller desktop uten at det tar mye av din tid.

Følg påmeldingen live

Med våre live-rapporter kan du enkelt holde oversikt over nøkkeltall i prosjektet. Du er alltid oppdatert på hvor mange som er påmeldt til ditt arrangement. Dette gjør det enkelt å ta beslutninger om tilpasninger i markedsføring/kommunikasjon eller i forhold til bestilling av lokaler.

Bedre oversikt over økonomien

Live-rapportene gir deg også oppdatert oversikt over inntektsstrømmen, fra deltakeravgifter, utstillere og sponsorer. Da blir det lettere å kontrollere budsjettet og ta riktige avgjørelser på kostnadssiden av prosjektet.

Tilpasset din konferanse

Live-rapporter er enkelt tilgjengelig på desktop eller mobil, om du er på farten. Vi kan levere dem som en del av arrangør-appen, på en nettside eller i Teams.

Det meste av informasjon i konferansesystemet kan gjøres tilgjengelig i form av live-rapporter. Innholdet i rapprtene kan tilpasses hver enkelt arrangement. Eksempelvis om bidragsytere har meldt seg på, om nøkkelpersoner har sjekket inn på konferansen, oversikt over innsendte bidrag eller status for reviewprosessen.

kontakt rsb

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

E-post: kontakt@konferanser.ntnu.no
Telefon: 73 59 66 43