Toppbilde Man in Extreme Environments 2017


Progaminfo: Man in Extreme Environments 2017

Man in Extreme Environments 2017

Hvor: Studentersamfundet i Trondheim, Storsalen
Når: Fredag 15. desember 2017


Program:

Lars Monsen er sannsynligvis den som har inspirert flest nordmenn til å oppdage villmarkingen i seg selv. Han er en virkelig hardhaus med utallige ekspedisjoner rundt om i verden. Mange nordmenn har et forhold til Lars gjennom hans eventyrlige tv-programmer på NRK.

Les mer om Lars Monsen


Cecilie Skog er en av de virkelige store eventyrerne i verden. Hun har gjennomført bragder som de fleste av oss kan bare drømme om. Cecilie har gått på ski til både Nordpolen og Sørpolen. Hun har også besteget The Seven Summits, altså det høyeste fjellet på hvert av verdens syv kontinenter.

Les mer om Cecilie Skog


Mike Rutzen "The Shark Man" er fra Sør-Afrika. Mike gjør det de færreste ville turt å gjøre – han fridykker med hvithai uten noen form for beskyttelse. Ingen i verden har dykket oftere med hvithai enn Mike. Han vil gi et fyrverkeri av et foredrag om hvordan man bedre kan forstå hvithaien gjennom å bli en del av dens omgivelser. Bli bedre kjent med Shark Man i denne videoen fra 60 Minutes:

 


Bilder fra Man in Extreme Environments 2017

Bilder fra Man in Extreme Environments 2017

Kveldens aktører (fra venstre): Svein Erik Gaustad (CERG), Ulrik Wisløff (CERG), Cecilie Skog, Lars Monsen, Mike Rutzen, Bjørn Alterhaug og Vigleik Storaas.
Vigleik Storaas og Bjørn Alterhaug stod for kveldens musikalske innslag.
Mike "Shark Man" Rutzen var første foredragsholder, og fortalte hvordan han jobber for å hindre at hvithaien blir utryddet av mennesker.
Cecilie Skog fortalte om sine turer på ski til Nordpolen og Sørpolen, og om da hun mistet ektemannen i en skredulykke på K2.
Alle foredragsholderne fikk et Mio Slice-aktivitetsarmbånd, som inneholder Personlig AktivitetsIntelligens utviklet av CERG.
Lars Monsen var sistemann på scenen, og fortalte om sine ekspedisjoner blant grizzlybjørn og isbjørn i Alaska og Canada.

Poster og logoer: Man in Extreme Environments 2017

Man in Extreme Environments er et unikt arrangement for alle, med fantastiske foredrag fra verdenskjente eventyrere og friluftsfolk. 15. desember 2017 ble Man in Extreme Environments arrangert for fjerde gang, og en full Storsalen på Studentersamfundet i Trondheim fikk høre spennende foredrag fra Mike Rutzen, Cecilie Skog og Lars Monsen.