Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studieprogram
    • Søk opptak
    • Forkurs og oppfriskning
    • Videreutdanning og deltid
    • Studere på NTNU
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
    • Derfor velger vi NTNU
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Hjem
  2. Ansatte

Språkvelger

English

Lisbeth Mehli

Lisbeth Mehli


lisbeth.mehli@ntnu.no
73559668 99592308 Akrinn, T02.404, Kalvskinnet
Om Publikasjoner Undervisning Formidling

Om

Dr. scient innen bioteknologi med vekt på forsvarsmekanismer mot sopp i jordbær, et samarbeid mellom NTNU og WUR.

Arbeidsområde Mattrygghet i industrien, identifisering og karakterisering av viktige matbårne mikroorganismer i ulike produksjonsmiljø. 

Pågående prosjekter: (i) Innovative teknologiske løsninger for økt holdbarhet i lett-prosessert sjømat. (ii) Hydroponic Plant Cultivation on a Lunar Base Using Nutrient Sources from Human Waste (2021-2025) (NFR). (iii) TRACEListeria: Kartlegging av Listeria monocytogenes i sjøfasen ved produksjon av atlantisk laks (2019-2022) (FHF).

Veileder i bachelor-, master- og PhD-oppgaver innen mattrygghet, matmikrobiologi og molekylærbiologi

Kompetanseord

  • Bioteknologi
  • Matmikrobiologi
  • Mattrygghet

Publikasjoner

  • Kronologisk
  • Etter kategori
  • Se alle publikasjoner i Cristin

2023

  • Braathen, Didrik; Mehli, Lisbeth; Mukhatov, Kirill. (2023) Overlevelse av Salmonella Typhimurium og Salmonella Agbeni på tørkede kokosprodukter. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Hjørungnes, Martinus; Mehli, Lisbeth. (2023) High Disinfectant Tolerance in Pseudomonas spp. Biofilm Aids the Survival of Listeria monocytogenes. Microorganisms
    Vitenskapelig artikkel

2022

  • Duister, Ingrid Malien; Mehli, Lisbeth. (2022) Identification, differentiation, and characterization of Listeria monocytogenes in a Norwegian salmon processing plant. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Boneng, Ingrid Margrethe; Mehli, Lisbeth. (2022) Genetic characterization and stress tolerance profiling of Listeria monocytogenes from the salmon processing value chain. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Mehli, Lisbeth. (2022) Gjenstridige bakteriesamfunn i lakseslakteri. Norsk Sjømat
    Populærvitenskapelig artikkel
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Tennfjord, Christine Eikås; Mehli, Lisbeth. (2022) Antibiotic Resistance Properties among Pseudomonas spp. Associated with Salmon Processing Environments. Microorganisms
    Vitenskapelig artikkel
  • Staberg, Ragnhild Lyngved; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth. (2022) Interest, identity and perceptions: What makes a food technologist?. British Food Journal
    Vitenskapelig artikkel
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. (2022) Bacterial community development and diversity during the first year of production in a new salmon processing plant. Food Microbiology
    Vitenskapelig artikkel

2021

  • Kure, Cathrine Finne; Lindstad, Agnete J.; Mehli, Lisbeth; Langsfoss, Kari Helgetun. (2021) Mycoflora of artisanal cave cheese. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Bringsli, Renate; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2021) Antimicrobial resistance and biofilm formation among Pseudomonas spp., Serratia spp. and Aeromonas spp. isolated from Norwegian Farmed Salmon . NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Lindstad, Agnete J.; Langfoss, Kari Helgetun; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth. (2021) Mycoflora of artisanal cave cheese. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Reiche, Thorben; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2021) Phenotypic and Genotypic Characterization of Antimicrobial Resistance in Pseudomonas spp. isolated from the Salmon industry. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. (2021) ON-rep-seq as a rapid and cost-effective alternative to whole-genome sequencing for species-level identification and strain-level discrimination of Listeria monocytogenes contamination in a salmon processing plant. MicrobiologyOpen
    Vitenskapelig artikkel
  • Lindstad, Agnete J.; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun. (2021) Muggflora på Grotteost. Gardsosten
    Populærvitenskapelig artikkel

2020

  • Boyko, Viktoriya; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2020) Identifisering av, og biofilmegenskaper blant, Pseudomonas spp. fra et lakseslakteri – påvirkning på vekst og overlevelse av Listeria innocua. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Jacobsen, Maja Sigerseth; Mehli, Lisbeth. (2020) Overlevelse av Salmonella enterica serovar Agbeni og Salmonella enterica serovar Typhimurum på tørket frukt og nøtter. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Tretteng, Ingvild; Hannisdal, Atle; Mehli, Lisbeth. (2020) Overlevelse og eventuell vekst av Salmonella i tørket frukt - en mulig risiko for norske forbrukere. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Umutoni, Noelle; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth. (2020) Occurrence, diversity and temperature-dependent growth kinetics of Aeromonas spp. in lettuce. International journal of food microbiology
    Vitenskapelig artikkel

2019

  • Umutoni, Noelle; Mehli, Lisbeth. (2019) Identification and characterisation of Aeromonas species isolated from ready-to-eat lettuce products. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Bremvåg, Maja; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2019) Forekomst av Listeria spp. i et nyetablert prosesseringsanlegg for laks. NTNU
    Mastergradsoppgave

2018

  • Gustavsen, Ragna Rein; Mehli, Lisbeth. (2018) Effekten av ulikt for på utvalgte kvalitetsparametre i torskeloins fra levendelagret Atlantisk torsk (Gadus morhua). NTNU
    Mastergradsoppgave

2016

  • Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne. (2016) The prevalence, genetic diversity and antibiotic resistance of Staphylococcus aureus in milk, whey, and cheese from artisan farm dairies. International Dairy Journal
    Vitenskapelig artikkel

2015

  • Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth; Wahl, Erik; Staberg, Ragnhild Lyngved. (2015) Teaching outbreak investigation to undergraduate Food technologists. British Food Journal
    Vitenskapelig artikkel

Tidsskriftspublikasjoner

  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Hjørungnes, Martinus; Mehli, Lisbeth. (2023) High Disinfectant Tolerance in Pseudomonas spp. Biofilm Aids the Survival of Listeria monocytogenes. Microorganisms
    Vitenskapelig artikkel
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Mehli, Lisbeth. (2022) Gjenstridige bakteriesamfunn i lakseslakteri. Norsk Sjømat
    Populærvitenskapelig artikkel
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Tennfjord, Christine Eikås; Mehli, Lisbeth. (2022) Antibiotic Resistance Properties among Pseudomonas spp. Associated with Salmon Processing Environments. Microorganisms
    Vitenskapelig artikkel
  • Staberg, Ragnhild Lyngved; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth. (2022) Interest, identity and perceptions: What makes a food technologist?. British Food Journal
    Vitenskapelig artikkel
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. (2022) Bacterial community development and diversity during the first year of production in a new salmon processing plant. Food Microbiology
    Vitenskapelig artikkel
  • Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. (2021) ON-rep-seq as a rapid and cost-effective alternative to whole-genome sequencing for species-level identification and strain-level discrimination of Listeria monocytogenes contamination in a salmon processing plant. MicrobiologyOpen
    Vitenskapelig artikkel
  • Lindstad, Agnete J.; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun. (2021) Muggflora på Grotteost. Gardsosten
    Populærvitenskapelig artikkel
  • Umutoni, Noelle; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth. (2020) Occurrence, diversity and temperature-dependent growth kinetics of Aeromonas spp. in lettuce. International journal of food microbiology
    Vitenskapelig artikkel
  • Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne. (2016) The prevalence, genetic diversity and antibiotic resistance of Staphylococcus aureus in milk, whey, and cheese from artisan farm dairies. International Dairy Journal
    Vitenskapelig artikkel
  • Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth; Wahl, Erik; Staberg, Ragnhild Lyngved. (2015) Teaching outbreak investigation to undergraduate Food technologists. British Food Journal
    Vitenskapelig artikkel

Rapport

  • Braathen, Didrik; Mehli, Lisbeth; Mukhatov, Kirill. (2023) Overlevelse av Salmonella Typhimurium og Salmonella Agbeni på tørkede kokosprodukter. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Duister, Ingrid Malien; Mehli, Lisbeth. (2022) Identification, differentiation, and characterization of Listeria monocytogenes in a Norwegian salmon processing plant. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Boneng, Ingrid Margrethe; Mehli, Lisbeth. (2022) Genetic characterization and stress tolerance profiling of Listeria monocytogenes from the salmon processing value chain. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Kure, Cathrine Finne; Lindstad, Agnete J.; Mehli, Lisbeth; Langsfoss, Kari Helgetun. (2021) Mycoflora of artisanal cave cheese. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Bringsli, Renate; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2021) Antimicrobial resistance and biofilm formation among Pseudomonas spp., Serratia spp. and Aeromonas spp. isolated from Norwegian Farmed Salmon . NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Lindstad, Agnete J.; Langfoss, Kari Helgetun; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth. (2021) Mycoflora of artisanal cave cheese. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Reiche, Thorben; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2021) Phenotypic and Genotypic Characterization of Antimicrobial Resistance in Pseudomonas spp. isolated from the Salmon industry. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Boyko, Viktoriya; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2020) Identifisering av, og biofilmegenskaper blant, Pseudomonas spp. fra et lakseslakteri – påvirkning på vekst og overlevelse av Listeria innocua. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Jacobsen, Maja Sigerseth; Mehli, Lisbeth. (2020) Overlevelse av Salmonella enterica serovar Agbeni og Salmonella enterica serovar Typhimurum på tørket frukt og nøtter. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Tretteng, Ingvild; Hannisdal, Atle; Mehli, Lisbeth. (2020) Overlevelse og eventuell vekst av Salmonella i tørket frukt - en mulig risiko for norske forbrukere. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Umutoni, Noelle; Mehli, Lisbeth. (2019) Identification and characterisation of Aeromonas species isolated from ready-to-eat lettuce products. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Bremvåg, Maja; Mehli, Lisbeth; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge. (2019) Forekomst av Listeria spp. i et nyetablert prosesseringsanlegg for laks. NTNU
    Mastergradsoppgave
  • Gustavsen, Ragna Rein; Mehli, Lisbeth. (2018) Effekten av ulikt for på utvalgte kvalitetsparametre i torskeloins fra levendelagret Atlantisk torsk (Gadus morhua). NTNU
    Mastergradsoppgave

Undervisning

Emner

  • TMAT3020 - Matteknologi prosjekt 1
  • MATV3006 - Bacheloroppgave
  • TMAT3021 - Matteknologi prosjekt 2
  • TMAT201P - Praksisstudier
  • TMMT4006 - Trygg matproduksjon
  • TMMT5003 - Masteroppgave i matvitenskap, teknologi og bærekraft
  • TMMT5004 - Masteroppgave i matvitenskap, teknologi og bærekraft

Formidling

2023

  • Vitenskapelig foredrag
    Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng. (2023) Digital samhandling og vurdering mellom studenter stimulerer til økt​ selvrefleksjon og kritisk tenking i praksisperioden. MNT-konferansen 2023-03-16 - 2023-03-17
  • Poster
    Østby, Lene; Sundby, Erik; Steinsbekk, Kristin Solum; Mehli, Lisbeth; Nonstad, Liv Anita; Ekeberg, IS. (2023) Fra kokebok til kontekstualisering i generell kjemi: Erfaringer fra implementering av casebasert laboratorieundervisning og medstudentvurdering . MNT-konferansen 2023-03-16 - 2023-03-17
  • Poster
    Jakobsen, Anita Nordeng; Strand, Åse; Hoel, Sunniva; Lerfall, Jørgen; Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth. (2023) Systematisk programtilnærming i innføring av medstudentvurdering for å styrke studentenes læring og autonomi. MNT konferansen 2023-03-16 - 2023-03-17

2022

  • Vitenskapelig foredrag
    Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien. (2022) Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.) . FoodMicro2022 , Athen 2022-08-28 - 2022-08-31
  • Poster
    Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Hjørungsnes, Martinus; Reiche, Thorben; Bringsli, Renate; Mehli, Lisbeth. (2022) Mixed Pseudomonas spp . biofilm aids Listeria monocytogenes to survive disinfection. International Committee on Food Microbiology and Hygiene Food Micro 2022 - Next generation challenges in Food Microbiology , Athens, Greece 2022-08-28 - 2022-08-31
  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Steinsbekk, Kristin Solum; Østby, Lene; Sundby, Eirik; Kjøbli, Eli; Mehli, Lisbeth. (2022) Studentaktiv læring og vurdering i «store» grunnlagsemner; Hvordan få med oss alle?. Læringsfestivalen 2022-05-08 - 2022-05-09
  • Vitenskapelig foredrag
    Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien. (2022) Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.) . Norges forskningsråd og FHF Havbruk22 , Bergen 2022-10-19 - 2022-10-21

2021

  • Poster
    Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukas; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. (2021) Efficient strain-level discrimination of the food pathogen Listeria monocytogenes. EFFoST 35th EFFoST International Conference , Lausann, Switzerland 2021-11-01 - 2021-11-04
  • Faglig foredrag
    Mehli, Lisbeth. (2021) Verktøy for evaluering av studentaktive læringsformer. NTNU Åpen Workshop i utdanningsprosjektet DIGGsam , Digitalt 2021-06-14 - 2021-06-14
  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Eggen, Per-Odd; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth. (2021) Utvikling av begrepstester for å evaluere læringsdesign. MNT konferansen 2021 2021-03-15 - 2021-03-16
  • Vitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Staberg, Ragnhild Lyngved. (2021) Viktigheten av studentaktiv og praksisnær læring for utformingen av en matteknolog. Universitets- og høgskolerådet, UHR, NTNU og UiA MNT-konferansen 2021 , Digitalt, Zoom 2021-03-15 - 2021-03-16

2020

  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Knøchel, Susanne; Krych, Lucasz; Lunestad, Bjørn Tore. (2020) Kartlegging av smitteveier for Listeria monocytogenes i produksjonsfasen av laks gjennom systematisk og risikobasert prøvetaking, helgenomsekvensering og komparativ genomanalyse. Havbruk2020 Digital 2020-06-09 - 2020-06-10
  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva. (2020) Arbeidslivets perspektiv inn i klasserommet via digitale case . Læringsfestivalen 2020-05-04 -

2019

  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. (2019) Digital samhandling gir nye pedagogiske utfordringer: erfaring fra prosjektet «Digitale verktøy for økt arbeidslivsrelevans i matteknologisk utdanning – DigiMat». Diku Høstkonferansen 2019 2019-09-25 - 2019-09-26

2018

  • Vitenskapelig foredrag
    Strand, Åse; Mehli, Lisbeth. (2018) Gir digitalisering av øvinger mer tid til studenten?. NTNU Læringsfestivalen , Trondheim 2018-05-03 - 2018-05-04
  • Vitenskapelig foredrag
    Lerfall, Jørgen; Mehli, Lisbeth. (2018) Developing an Internet of Things (IoT) platform to predict food safety and food quality along the seafood value chain. UCD Dublin Internet of things 4 food, IoT4F , Dublin 2018-03-21 - 2018-03-23
  • Poster
    Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Mehli, Lisbeth. (2018) Microbial contamination of fish processing plants . Bits PILANI / Sintef REfood , Goa 2018-02-08 - 2018-02-09
  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. (2018) Curriculum for arbeidslivsrelevans ved bruk av digitale verktøy i matteknologisk utdanning. NTNU Læringsfestivalen 2018-05-03 - 2018-05-04
  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. (2018) Arbeidslivsrelevans, en rød tråd i utdanningen. Diku Høstkonferansen 2018 2018-09-19 - 2018-09-20

2017

  • Poster
    Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. (2017) Profiling spoilage bacteria in lightly processed saithe (Pollachius virens). European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 31st EFFoST International Conference , Sitges 2017-11-13 - 2017-11-16
  • Faglig foredrag
    Mehli, Lisbeth. (2017) Staphylococcus aureus in farm cheese; occurence and diversity, toxin genes and antibiotic resistance. IBT Instituttseminar , Gløshaugen 2017-03-29 -

2013

  • Populærvitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth. (2013) Genmodifisert mat. Leinstrand Hagelag Lokalt hagemøte , Skjetlein landbruksskole 2013-04-24 -
  • Vitenskapelig foredrag
    Wolff , Silje Aase; Kittang, Ann-Iren; Mehli, Lisbeth; Karoliussen, Irene; Hess-Erga, Ole-Kristian; Schiefloe, Mona. (2013) New knowledge and Technologies for Closed Cycle Hydroponics. ISHS GroSci 2013 , Leiden 2013-06-17 - 2013-06-21

2012

  • Poster
    Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne. (2012) Staphylococcus aureus; prevalence and characterization from milk, whey and cheese produced by local farmers in Norway. 23rd International ICFMH Symposium Food Micro 2012-09-03 - 2012-09-06
  • Poster
    Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Fornes, Gunn Jorid; Bruheim, Torkjel; Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne. (2012) Microbial quality of Norwegian retail fresh sushi. 23rd International ICFMH Symposium Food Micro 2012-09-03 -

2011

  • Vitenskapelig foredrag
    Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Waldenstrøm, Lene; Mehli, Lisbeth. (2011) Sensorisk profilering av nypevin. AFT, HiST FoU-dag AFT, HiST 2011-12-15 -
  • Vitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne. (2011) Hygienic quality of milk and cheese from local producers in Norway. University in Tuzla, dr. Midhat Jasic Summer University With food to health , Tuzla 2011-06-30 - 2011-06-30
  • Vitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne. (2011) Røkt, gravet og rå - regional sjømatkvalitet; Resultater. HiST Prosjektseminar 2011-11-22 -
  • Intervju
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne; Strand, Åse; Jakobsen, Anita Nordeng; Norvik, Tove W. (2011) Kartlegger bakterier i fersk sjømat. Adresseavisen Adresseavisen [Avis] 2011-06-21
  • Vitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne; Hoel, Sunniva; Strand, Åse; Jakobsen, Anita Nordeng. (2011) Røkt, gravet og rå - regional sjømatkvalitet. AFT Fagdag AFT HiST 2011-12-15 -
  • Populærvitenskapelig foredrag
    Karlsen, Hanne; Wahl, Erik; Lyngved, Ragnhild; Mehli, Lisbeth. (2011) Undervisningsmodul i etterforskning av matbårne utbrudd. Avdeling for teknologi HiST FoU-dag , Trondheim 2011-12-15 -
  • Populærvitenskapelig foredrag
    Karlsen, Hanne; Wahl, Erik; Lyngved, Ragnhild; Mehli, Lisbeth. (2011) Undervisningsmodul i etterforskning av matbåren sykdom. Nasjonalt folkehelseinstitutt Årskonferansen i mikrobiologi og immunologi 2011 , Oslo 2011-12-08 - 2011-12-09

2010

  • Poster
    Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Strand, Åse; Nybraaten, Gerd; Frøyen, Ove Johan; Mehli, Lisbeth. (2010) Spontaneous fermentation of locally grown rose hips for farmed-based fruit production. 22nd International ICFMH Symposium Food Micro 2010 , København, Danmark 2010-08-31 - 2010-09-03
  • Poster
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne; Strand, Åse; Frøyen, Ove Johan; Jakobsen, Anita Nordeng. (2010) Hygienic quality of milk and cheese from local farm producers in Norway. 22nd International ICFMH Symposium Food Micro 2010 , København 2010-08-31 - 2010-09-03
  • Poster
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne. (2010) Food safety in local farm production. Workshop HiST West-Balkan , Trondheim 2010-06-10 - 2010-06-11
  • Poster
    Mehli, Lisbeth. (2010) Hygienisk kvalitet av melk og ost fra gårdsysterier i Midt-Norge. FoU-dag, Avdelig for teknologi, HiST , Trondheim 2010-12-14 - 2010-12-14

2009

  • Intervju
    Mehli, Lisbeth. (2009) God vin med spontan gjæring. [Avis] 2009-09-17
  • Poster
    Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Nybraaten, Gerd; Karlsen, Hanne; Frøyen, Ove Johan. (2009) Identification and characterisation of yeasts during spontaneous fermentation of rose hips. NBS Contact Meeting , Røros 2009-01-29 - 2009-02-01
  • Intervju
    Mehli, Lisbeth. (2009) Høgskolen i Sør-Trøndelag -mer enn bare undervisning. [Avis] 2009-05-14
  • Vitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth. (2009) Nutritional habits in Norway. Food and Health , University of Tuzla, Bosnia 2009-07-01 - 2009-07-01
NTNU kunnsap for en bedre verden
Studere
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning og deltid
  • Jobbmuligheter
  • Karriereutvikling
  • Studentaktiviteter
  • Studentblogger
  • Hvorfor velge NTNU
Kontakt
  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Skolebesøk og messer
  • Spør en ekspert
  • For alumni
  • Pressekontakter
Oppdag NTNU
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU
  • Bilder og video
  • Nyheter
  • Kart
  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund
Om NTNU
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Utdanningskvalitet
  • Organisasjonskart
  • Om NTNU
Tjenester
  • For ansatte
  • For studenter
  • Blackboard
  • Innsida

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bruk av informasjonskapsler
Tilgjengelighetserklæring
Personvern
Ansvarlig redaktør
Logg inn