Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studieprogram
    • Søk opptak
    • Forkurs og oppfriskning
    • Videreutdanning og deltid
    • Studere på NTNU
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
    • Derfor velger vi NTNU
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Hjem
  2. Ansatte

Språkvelger

English

Bjørn Tore Nystrand

Bjørn Tore Nystrand

Førsteamanuensis II
Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk

bjorn.t.nystrand@ntnu.no
Ålesund
ResearchGate Google Scholar
Om Publikasjoner Undervisning Formidling

Om

Kompetanseord

  • Dataanalyse
  • Forbrukeratferd
  • Kvantitativ metode
  • Markedsanalyse
  • Markedsføring
  • Matmarkedet
  • Multivariant analyse
  • Samfunnsvitenskap

Publikasjoner

  • Kronologisk
  • Etter kategori
  • Se alle publikasjoner i Cristin

2021

  • Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar; Tudoran, Ana Alina. (2021) Individual differences in functional food consumption: The role of time perspective and the Big Five personality traits. Appetite. volum 156.
    Vitenskapelig artikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. (2021) Relationships between functional food consumption and individual traits and values: A segmentation approach. Journal of Functional Foods. volum 86.
    Vitenskapelig artikkel

2020

  • Emblemsvåg, Jan; Kvadsheim, Nina Pereira; Halfdanarson, Jon; Koesling, Matthias; Nystrand, Bjørn Tore; Sunde, Jan; Rebours, Celine. (2020) Strategic considerations for establishing a large-scale seaweed industry based on fish feed application: A Norwegian case study. Journal of Applied Phycology. volum 32.
    Vitenskapelig artikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. (2020) Consumers’ attitudes and intentions toward consuming functional foods in Norway. Food Quality and Preference. volum 80.
    Vitenskapelig artikkel

2018

  • Grimsrud, Gro Marit; Nystrand, Bjørn Tore. (2018) Gender gaps on board and on shore: why women gain less from working in the fisheries. Blue Growth: Aquaculture, Fisheries, Market and Health Perspectives..
    Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Pasquine, Mark. (2018) Consumer preferences for cod fillet determined by conjoint analysis : An exploratory study with Norwegian consumers. Det regionale i det internasjonale : fjordantologien 2018.
    Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

2015

  • Nystrand, Bjørn Tore; Fjørtoft, Kari Lisbeth. (2015) Evidence of attitude change through taste experience in 10–19 year-olds. Food Quality and Preference. volum 40, Part A.
    Vitenskapelig artikkel

Tidsskriftspublikasjoner

  • Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar; Tudoran, Ana Alina. (2021) Individual differences in functional food consumption: The role of time perspective and the Big Five personality traits. Appetite. volum 156.
    Vitenskapelig artikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. (2021) Relationships between functional food consumption and individual traits and values: A segmentation approach. Journal of Functional Foods. volum 86.
    Vitenskapelig artikkel
  • Emblemsvåg, Jan; Kvadsheim, Nina Pereira; Halfdanarson, Jon; Koesling, Matthias; Nystrand, Bjørn Tore; Sunde, Jan; Rebours, Celine. (2020) Strategic considerations for establishing a large-scale seaweed industry based on fish feed application: A Norwegian case study. Journal of Applied Phycology. volum 32.
    Vitenskapelig artikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. (2020) Consumers’ attitudes and intentions toward consuming functional foods in Norway. Food Quality and Preference. volum 80.
    Vitenskapelig artikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Fjørtoft, Kari Lisbeth. (2015) Evidence of attitude change through taste experience in 10–19 year-olds. Food Quality and Preference. volum 40, Part A.
    Vitenskapelig artikkel

Del av bok/rapport

  • Grimsrud, Gro Marit; Nystrand, Bjørn Tore. (2018) Gender gaps on board and on shore: why women gain less from working in the fisheries. Blue Growth: Aquaculture, Fisheries, Market and Health Perspectives..
    Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
  • Nystrand, Bjørn Tore; Pasquine, Mark. (2018) Consumer preferences for cod fillet determined by conjoint analysis : An exploratory study with Norwegian consumers. Det regionale i det internasjonale : fjordantologien 2018.
    Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Undervisning

Emner

  • TS200516 - Teori og metode

Formidling

2021

  • Vitenskapelig foredrag
    Rebours, Celine; Philis, Gaspard; Gracey, Erik Olav; Gansel, Lars Christian; Kvadsheim, Nina Pereira; Halfdanarson, Jon; Nystrand, Bjørn Tore; Sunde, Jan; Fet, Annik Magerholm; Emblemsvåg, Jan. (2021) PRODUCTION OF PROTEINS FOR AQUAFEED FROM SEAWEED: A NORWEGIAN CASE STUDY. SEAWEED CONFERENCE – EABA . EABA; Portugal/ virtual. 2021-05-14 - 2021-08-13.
NTNU kunnsap for en bedre verden
Studere
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning og deltid
  • Jobbmuligheter
  • Karriereutvikling
  • Studentaktiviteter
  • Studentblogger
  • Hvorfor velge NTNU
Kontakt
  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Skolebesøk og messer
  • Spør en ekspert
  • For alumni
  • Pressekontakter
Oppdag NTNU
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU
  • Bilder og video
  • Nyheter
  • Kart
  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund
Om NTNU
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Utdanningskvalitet
  • Organisasjonskart
  • Om NTNU
Tjenester
  • For ansatte
  • For studenter
  • Blackboard
  • Innsida

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bruk av informasjonskapsler
Tilgjengelighetserklæring
Personvern
Ansvarlig redaktør
Logg inn