Bachelorprogram, 4-årig fleksibelt, Gjøvik

Økonomi, ledelse og bærekraft

Om økonomi, ledelse og bærekraft

Har du ambisjoner om å lede og utvikle bedrifter? Ønsker du å forstå hvordan en effektivt kan produsere varer og tjenester? Vil du vite hvordan bedrifter bidrar til samfunnet og tar vare på miljøet, samtidig som de tjener penger? Da er bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft på Gjøvik noe for deg.

NTNU tilbyr også:Opptakskrav

Søknadsfrist 15. april

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper). For studieåret 2018-2019 var det ingen opptaksgrense for førstegangsvitnemål. Opptaksgrensen i ordinær kvote var 56,4 poeng. 


Jobbmuligheter

En bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft gir deg en bred utdanning med mange karrieremuligheter innen både privat og offentlig sektor. 

Utdanningen kvalifiserer til ulike roller innen tjeneste- handels- og industribedrifter som bedrifts- og forretningsutvikling, administrasjon, økonomistyring, drift og logistikk, prosjektering, konsulent- og rådgivningsvirksomhet.


Studiets oppbygging

Studiet fører frem til graden "Bachelor i økonomi og ledelse", og følger anbefalt plan fra Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning (NRØA). Bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft er tilpasset som et fleksibelt nettstudium over 4 år. Vi tilbyr også dette studiet også som et 3-årig heltidsstudium på campus. 


Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.


11 gode grunner til å velge NTNU

Fakta

Fakta om studieprogrammet

  • Studieprogramkode: BØKLED-F
  • Studienivå: Bachelor
  • Studieprogram: Bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft
  • Varighet: Deltid
  • Studiepoeng: 180.0
  • Anvarlig: Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse
  • Studiested: Campus Gjøvik, Gjøvik
  • Søknadsfrist: 15. april

Følg oss på Instagram

  ntnustudent

Studentene deler daglig fra studentlivet og svarer deg på det du lurer på