Kurs for lærere

Skolelaboratoriet

Kurs for lærere

Kurs for lærere

Kjemistudenter gjør labøvelse. Foto

Videreutdanning er emner som gjerne går over ett eller to semester. Emnene er samlingsbasert (4–6 dager for 7,5 stp.), har eksamen og gir studiepoeng. Alle deltagere får vitnemål ved avlagt eksamen. Kursmateriell deles ut, ligger på nett eller må kjøpes. Normalt vil NTNU-videre administrere emnet. 

 

Vi har følgende tilbud: 

Personer som rydder plast ved Mausund. Foto

Etterutdanningskurs er korte kurs som vanligvis går over én til to dager. Kurset har ikke eksamen og gir ikke studiepoeng, men alle deltagere får kursbevis. Kursmateriell deles ut på kurset. 

Ved påmelding til etterutdanningskursene brukes www.skolelab.no. Dette er en felles database for de forskjellige Skolelaboratoriene i Norge. Her kan du enkelt registrere deg/logge inn som bruker av tilbudet. Etter registreringen kommer du direkte inn og kan melde deg på relevante mailinglister, publisere informasjon om prosjekter og melde deg på kurs.

Kurs legges ut fortløpende etter som det blir klart. Dessuten sender vi ut invitasjon til alle lærere som er registrert i databasen til www.skolelab.no og har krysset av for at de ønsker invitasjon til kurs innen realfagene fra NTNU.
 

Kommende kurs
 

14.–17. april 2020:
Bærekraftig utvikling i havet

For: Lærere i grunnskolen og videregående, som underviser i temaet bærekraftig utvikling.
Sted: Mausund, Frøya kommune
Tid: 14. april kl 16:30 – 17. april kl. 15:00

Mer informasjon og påmelding

 

Solceller som blir ladet av en lampe. Foto

Skoleeiere og skoler kan bestille kurs som tidligere er avholdt, eller få skreddersydde kurs. Kursene kan enten holdes i Skolelaboratoriets lokaler eller, om mulig, ved den aktuelle skole. Vi arbeider med at flere av våre kurs kan bestilles på denne måten. Vennligst ta kontakt om det er spesielle kurs eller tema som ønskes. Vi tar forbehold om kapasitetsbegrensning. 

Vi tilbyr nå følgende lærerkurs:

Realfagkonferansen

Realfagkonferansen

Realfagkonferansen. Illustrasjon

Kursbrosjyre 2020

Kursbrosjyre 2020

Fagtilbud 2020 (pr. nov. 2019)

Last ned brosjyreLenke til kursbrosjyre for Skolelaboratoriet 2020. (pdf)

Brosjyren og tilhørende nettsider oppdateres fortløpende.