Personvern

OM NTNU Alumni

Personvern

NTNU Alumni tar ditt personvern på alvor når du er medlem i vårt alumni-nettverk. Derfor har vi utarbeidet retningslinjer for hvordan personopplysningene dine blir behandlet.  

Hvilke personopplysninger innhentes?

En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. NTNU Alumni innhenter følgende personopplysninger i forbindelse med ditt medlemskap: navn, fødselsdato, kjønn, hjemland, kontaktinformasjon,  utdannings- og jobbinformasjon og faglige interesseområder.  

Vi gjør oppmerksom på at NTNU Alumni benytter auto-oppslag i NTNUs studentregister for å gjøre registreringen enklere for deg. Du er selv ansvarlig for å rette opp eller varsle oss om eventuelle feil som ligger i din profil.  

Hva brukes opplysningene til?

Dine innsamlede personopplysninger vil bli benyttet av NTNU Alumni til å sende deg relevant informasjon via de kommunikasjonskanalene du har samtykket til. Vi ønsker å gi deg en fullgod medlemsservice og tilpasser medlemskapet til deg og dine preferanser.  

Hvor lenge lagres dine opplysninger?

Dine opplysninger lagres til støtte for ditt livslange forhold til NTNU. Ved utmelding vil personopplysninger om deg slettes. Om vi mottar informasjon om dødsfall slettes også alle personopplysninger. 

Hvor kan man henvende seg for å få vite hva som er registrert?

Du kan be om innsyn om hvilke persondata som er lagret om deg i NTNUs systemer. 

Dersom opplysningene i Alumniregisteret er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. 

Kontaktdetaljer:  
NTNU Alumni 
7491 Trondheim 
Tlf: +47 73 59 50 00 
E-post: alumni@ntnu.no