Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Nettverket er for tidligere studenter med grad fra NTNU og alle NTNUs forløpere. Tidligere utvekslingsstudenter, nåværende studenter og ansatte kan også bli medlem.

Nye medlemmer:

Gå til alumniportalen.

I alumniportalen velger du "Registrer deg":

  1. Registrer deg med BankID/Feide. Systemet er koblet opp mot studentregisteret og dette er en sikker måte for deg å registrere deg på.
  2. Fyll ut skjemaet. Når du registrerer deg med BankID/Feide er noen av er noe informasjon fylt ut allerede.
  3. Har du ikke BankID/Feide må du registrere deg via skjemaet

Vær oppmerksom på at fanen institutt viser til dagens institutter, som kan ha skiftet navn siden du var student. En oversikt over alle studieprogram og hvilket institutt de tilhører, finner du her: https://www.ntnu.no/studier/alle

Eksisterende medlemmer:

Trykk på lenken for å komme til Alumniportalen og klikk på "Logg inn" i menyen øverst til høyre.

Her har du to valg. Enten gå inn via brukernavn/epost eller trykk "registrer deg" og gå inn via BankID/Feide.

Brukernavn/epost:

  1. Skriv inn epostadresse/brukernavn du registrerte deg med.
  2. Skriv inn passordet ditt. Er det første gang du logger inn etter at du har registrert deg eller har du glemt passordet, så må du opprette nytt passord. Trykk på "Glemt passord". Epostadressen du skal bruke er den du registrerte deg med.

BankID/Feide:

  1. Trykk logg inn med BankID/Feide. Du kommer til påloggingsinformasjon men kan gå direkte til "min profil" hvis det er ønskelig.

Når du er innlogget kan du oppdatere informasjonen din, melde deg inn i nettverksgrupper og velge hvilken informasjon du ønsker å motta.


Vinteren 2021 gjorde vi nødvendige oppgraderinger av medlemsdatabasen som gjør at du som registrerte deg som medlem før det, må opprette nytt passord.

Som medlem i NTNU Alumni blir du automatisk lagt til etablerte nettverksgrupper knyttet til din utdanning, ditt bosted eller hjemland.

Du velger selv hvilke åpne nettverk du ønsker å være medlem av når du registrerer deg, eller i Alumniportalen.

NTNU kjører jevnlig gradsoppdateringer av NTNUs alumnidatabase. Har du nettopp fullført en grad, kan det være mulig at oppdateringen ikke er gjennomført enda. 

Har du oppnådd en grad lengre tilbake i tid? Ta kontakt med oss i alumni@ntnu.no så sjekker vi dette. 

 

I registreringsskjemaet viser fanen "institutt" til dagens institutter, som kan ha skiftet navn siden du var student. En oversikt over alle studieprogram og hvilket institutt de tilhører, finner du her: https://www.ntnu.no/studier/alle

Hvis e-postadressen din blir utdatert, må vi kunne kontakte deg på SMS eller telefon for å oppdatere din kontaktinformasjon. Vi vil ikke sende deg markedsføring via telefon.

Som medlem i NTNU Alumni samtykker du til å legges til nettverksgrupper knyttet til din utdanning eller bosted/hjemland. Dette betyr også at du vil motta informasjon fra dine aktuelle nettverksgrupper.

Som medlem samtykker du også til å motta generell medlemsinformasjon, som for eksempel henvendelser om å oppdatere din informasjon. Her er lenke til vilkårene.

Du kan be om innsyn i de persondata som er lagret om deg i NTNUs alumnisystem. Hvis opplysningene dine er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å ta kontakt på alumni@ntnu.no.