NTNU Alumni IMT

Institutt for marin teknikk

NTNU Alumni IMT

– NETTVERKSGRUPPE
Alumni IMT banner

Vi inviterer alle som har tatt utdanning ved Institutt for marin teknikk til å bli med i NTNU Alumni IMT.


Nettverket er under utvikling, og denne nettsiden vil bli løpende oppdatert. 

Nyopprettet nettverk

Nyopprettet nettverk

NTNU Alumni IMT er et nyopprettet nettverk for alle som har tatt en utdanning ved Institutt for marin teknikk ved NTNU. Nettverket skal bidra til tettere kontakt og samarbeid mellom alumner, studenter og fagmiljøet.

Som medlem i NTNU Alumni IMT får du muligheten til å holde deg oppdatert på hva som skjer ved NTNU, du får styrket kontakten med instituttet du studerte ved og du får utvide ditt profesjonelle nettverk.

Alumniportrett: Vekket søken etter å lære noe nytt

Alumniportrett: Vekket søken etter å lære noe nytt

Foto Hans Erik Eidem

Hans Erik Eidem startet med å jobbe deltid i SHM Maritime da han tok sivilingeniørstudiet i undervannsteknologi i 2014. I dag er han daglig leder i samme bedrift, og motivasjonen er å utvikle løsninger som gjør oppdrettsnæringen sikrere og mer effektiv.

Les hele intervjuet med Hans Erik Eidem her

Ressurspublisering

Fikk toppstilling med doktorgrad fra NTNU

Haibo Chen tok sin master- og doktorgrad ved NTNU. I dag er han Principal Consultant i det globale selskapet Lloyd’s Register. Det er mer enn 20 år siden han kom til Norge og NTNU for første gang,...

Mini calevent portlet

Kalender

Medlem i NTNU Alumni

Medlem i NTNU Alumni

Vi bytter IT-system for NTNU Alumni. I denne perioden er det dessverre ikke mulig å registrere seg som medlem i NTNUs alumninettverk. Ny løsning vil være på plass innen kort tid. Har du spørsmål, ta kontakt med alumni@ntnu.no

Vi beklager ulempene dette medfører.

logo