SeaLab - hovedbilde

Foto av fisk, kolbe og calanis


NTNU SeaLab

NTNU SeaLab

 

NTNU SeaLab er et tverrfaglig forskningssenter innen NTNUs strategiske satsing på Havromsvitenskap og teknologi. Senteret har brukere fra flere fakulteter på NTNU, og det er mulig å gjennomføre forsknings- og undervisningsaktivitet innen marin biologi, med hovedfokus på:

  • Akvakultur og akvakulturteknologi
  • Marin bioteknologi, inkludert prosessering av marine bioressurser
  • Marin miljøforurensning
  • Havområdeutforskning - marin teknologi

For å legge til rette for denne forsknings- og undervisningsaktiviteten er NTNU SeaLab utstyrt med marine laboratorier (forsøkshaller og temperaturregulerte rom), analyselaboratorier, undervisningsrom, leseplasser for studenter og kontorer. Alle fasiliteter er tilgjengelig for interne og eksterne brukere.

 

HMS ved SeaLab

 


NTNU SeaLab er medlem i det Horizon 2020 støttede prosjektet AQUAEXCEL3.0. For mer informasjon om prosjektet trykk på prosjektlogoen over. Gjennom AQUAEXCEL tilbyr vi tilgang til SeaLab med full kostnadsdekning for forskere utenfor Norge. Søknader sendes via nettsiden til AQUAEXCEL3.0

NTNU SeaLab er medlem av den norske noden i det europeiske nettverket for marinbiologi European Marine Biological Resource Centre (EMBRC). EMBRC tilbyr tilgang til marine ressurser, tjenester og fasiliteter for som muliggjør havforskning fra akademia og industri. Trykk på bildet over for mer informasjon om EMBRC. 

Kontakt

Kontakt

 

Arne Kjøsnes (Driftsleder)

Inger Margaret Jennings (Koordinator)

Rolf Erik Olsen (Leder brukerutvalget)

Finn frem

123movies

 

Besøksadresse

Brattørkaia 17C
​​​​​​​7010 Trondheim

Normal åpningstid

Mandag-fredag: 8:00-16:00