Brohode - havbruk (hovedbilde)

  • Hav og båter

    Brohode Havbruk er et program som stimulerer til samspill mellom næringsliv, videregående skole, universitet og offentlig forvaltning

    NTNU Brohode Havbruk - vi gjør noe annet og får til enda mer

Om Brohode havbruk

Aktuelt

Illustrasjon

 

Lunsjwebinarer 2021

 

Næringssamarbeid

Nyheter:

Nyheter:

Lunsj webinar

tastatur hvor det står webinar på en knapp

Lunswebinar om oppgavesamarbeid. Vårens andre lunsjwebinar blir arrangert 7. april. Tema denne gang er oppgavesamarbeid. I tillegg til paneldebatt med representanter fra næringsliv, akademia og studenter blir det presentasjoner om oppgavesamarbeid og NTNU Bridge Aquaculture.

lenke til tidligere nyheter

Studenter kan få opp til 6000 kr i støtte

person kiker på fiskebåt

Studenter kan få opp til 6000 krober i støtte til oppgavesamarbeid. Vurderer du å inngå et oppgavesamarbeid med en bedrift som er langt unna studiestedet? Da kan det være greit å vite at det er mulig å få støtte til for eksempel reise og mat (aquatechcluster.no). 6. april 2021. 

Fikk et innblikk i arbeidslivet med oppgavesamarbeid

Margret Alsvik lager kyssemunn mot fisk hun holder

Fikk innblikk i arbeidslivet med oppgavesamarbeid! Da Margrét Alsvik skulle starte på sin masteroppgave i biologi, falt valget på oppgavesamarbeid. Det lærte hun mye av (aquatechcluster.no). 24. mars 2021.

Nærings-phd nyhet

to menn kiker mot kamera

Nærings-ph.d. er et konkurransefortrinn. For Magnus Hakvåg, daglig leder av House of Knowledge, var det å gå inn i en Nærings-ph.d. en enkel avgjørelse: "På grunn av dette har vi et tungt vitenskapelig fundament. Det gir oss et konkurransefortrinn." (aquatechcluster.no) 8. mars 2021.

Logoer

Prosjektpartnere:

logo

logo logo logo logo

 

Finansiert av: logo