Musikkteknologi

Musikkteknologi

Creative Music Technology (Master’s programme)

studyprogramme-autofacts-portlet

MMUST, Tue Jun 18 07:44:59 MEST 2024 | M2
Masterprogram i Kreativ musikkteknologi er et 2-årig internasjonalt program. All undervisning på master i Kreativ musikkteknologi foregår på engelsk. For mer informasjon om dette masterprogrammet, oppstart og søknadsfrister: Besøk programmets engelske nettsider

Masterprogrammet i musikkteknologi gir deg mulighet til å utvikle dine ferdigheter og øke dine kunnskaper innenfor et fagområde som har basis i samspillet mellom utøvende musikk og teknologi.

Har du lyst til å fordype deg i skapende og kreativt arbeid med musikk? Ønsker du å jobbe med framtidens måter å produsere musikk på? Og samtidig utvikle lytteferdighetene dine for å vite nøyaktig hvordan verktøyene du bruker kan skape den lyden du ønsker? Har du lyst til å ha en bedre forståelse av estetikk og hvordan musikk kan virke på oss? Og hvordan lyden oppfører seg i ulike rom? Da bør du søke master i musikkteknologi.

Les mer om hva du lærer

Les mer om jobbmulighetene

Både gjennom studiene og det sosiale på studiene, vil du kunne kjent med studenter fra andre studieprogram på Institutt for musikk. Her vil du kunne spille inn lokale band i studio, eller hvorfor ikke bli med i et band selv?

Les mer om studiemiljøet

Master in Creative Music Technology er et 2-årig studieløp, hvor masteroppgaven står for 60 studiepoeng tilsvarende 1 år fulltisstudier. Dette gjør at du virkelig kan gå i dybden for det du interesserer deg for.

Les mer om studiets oppbygning

Masterprogram i Kreativ musikkteknologi er et 2-årig internasjonalt program. All undervisning på master i Kreativ musikkteknologi foregår på engelsk. 

Les mer om opptak og opptakskrav

Kontakt og veiledning