bibliotek - lysholm - arrangement-og-utstillinger

Formidling er en viktig del av driften vår. Vi arrangerer både foredrag og samtaler, og setter opp utstillinger, og jobber samtidig med å utvikle nye arrangementer. Har du en idé til et arrangement eller et tema du ønsker at vi skal sette fokus på; ta kontakt med oss! For oversikt over kommende arrangementer, følg med her på nettsiden vår, på Facebook og på Innsida.

Friminuttet

Friminuttet er lunsjforedragene våre på Lysholmbiblioteket. Her kan du oppleve både fagfolk og studenter som har noe viktig å formidle, og du kan selv bli med i samtalen om det vi lærer. Vi tror at kunnskap og engasjement er den aller beste måten å møte verden på, og at ulike perspektiver beriker hverandre. Ta gjerne med matpakka – vi serverer kaffe og te. Velkommen til oss!


Kunnskapsslunsj

Kunnskapslunsj er et samarbeid mellom Institutt for lærerutdanning og Lysholmbiblioteket. Her vil ILUs forskere og stipendiater presentere det de jobber med av forskning og innovasjon. Vi gleder oss til å dele alt det spennende som skjer på instituttet med alle som er interessert!


Utstillinger

Hos oss kan du oppleve en rekke ulike utstillinger i løpet av året. Noen lager vi selv og andre låner vi fra kulturformidlere og institusjoner rundt omkring i landet.