bibliotek - lysholm - arrangement-og-utstillinger

Formidling er en viktig del av driften vår. Vi arrangerer både foredrag og samtaler, og setter opp utstillinger, og jobber samtidig med å utvikle nye arrangementer. Har du en idé til et arrangement eller et tema du ønsker at vi skal sette fokus på; ta kontakt med oss! For oversikt over kommende arrangementer, følg med her på nettsiden vår, på Facebook og på Innsida.

Friminuttet

Friminuttet er lunsjforedragene våre på Lysholmbiblioteket. Her kan du oppleve både fagfolk og studenter som har noe viktig å formidle, og du kan selv bli med i samtalen om det vi lærer. Vi tror at kunnskap og engasjement er den aller beste måten å møte verden på, og at ulike perspektiver beriker hverandre. Ta gjerne med matpakka – vi serverer kaffe og te. Velkommen til oss!


Lysholmpraten

Vi vil at biblioteket skal være en plass der vi snakker sammen om det som skjer rundt oss. Derfor arrangerer vi Lysholmpraten. Hit inviterer vi studenter og forskere til å presentere et viktig og dagsaktuelt tema som vi deretter snakker om sammen. Alle kan delta i samtalen, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen også om du bare har lyst til å høre på.


Utstillinger

Hos oss kan du oppleve en rekke ulike utstillinger i løpet av året. Noen lager vi selv og andre låner vi fra kulturformidlere og institusjoner rundt omkring i landet.

bibliotek - lysholm - kontaktboks

Kontakt

Lysholmbiblioteket

Sverresgate 15, Trondheim
Tlf.: 73 55 94 55
E-post: lysholmbib@ub.ntnu.no
Postadresse: Høgskoleringen 1, 7491 Trondheim

 

Åpningstider 


Bibliotekets leseplasser er delvis åpne fra 20. mai


Mandag–fredag 09:00–15:00 (med NTNU-adgangskort)


Stengt 21. mai og 1. juni


Det virtuelle biblioteket - få hjelp og veiledning fra NTNU Universitetsbiblioteket.

 

Følg biblioteket på sosiale medier:

 

ikon: Facebook Ikon: Instagram Ikon: Twitter