bibliotek - bmh - rom-og-utstyr

 

Studenter som leser og arbeider i anatomiområdet KUBA

Grupperom og leseplasser

Biblioteket for medisin og helse ligger i 2. og 3. etasje i Kunnskapssenteret Her finner du 300 varierte leseplasser; tolv grupperom og flere arbeidsplasser med og uten PC. Grupperommene er utstyrt med veggskjerm og har oppkoblingsmulighet for egen bærbar PC.

KUBA er et eget arbeidsted for anatomi med skjeletter og modeller, digitalt anatomiatlas på stor tykkfølsom med mer. Ta kontakt om du ønsker å booke arealet til kurs, veiledning eller undervisning.

Reservere grupperom

Regler for grupperom ved biblioteket

Studentarbeidsplasser på Øya


PC, utskrift og trådløst nett

Vi har mange PCer i biblioteket tilgjengelig for studenter og ansatte. Tre PCer er beregnet for litteratursøk og krever ikke pålogging. Skriver (ntnuprint-ricoh) med kopi- og skannefunksjon finnes i 3. etasje. Du får tilgang til utskrift ved å bruke NTNU-kortet ditt eller logge inn manuelt med Feide brukernavn og passord.

Studenter og ansatte kan koble seg til NTNUs trådløse nettverk (Eduroam). Med VPN får du tilgang til fagressurser hjemmefra.

Utskrift for studenter og ansatte.


St.Olavs-ansatte

For ansatte og studenter i praksis ved St.Olavs hospital har vi tre PCer innerst i 3.etg, med tilgang til Kilden, kompetanseportalen, Office 2010, PAS, ESQ og dynamisk utskrift.

Alternativt kan de få et engangs brukernavn og passord i skranken ved å vise fram ansattkortet sitt. Dette gir tilgang til publikumsPC-er på NTNU-nettet i 24 timer. Merk at dette ikke gir tilgang til personlig område eller Kilden.

Andre besøkende kan benytte Helse Midt-Norge sitt gjestenett (GjestenettHMN) for generell nettilgang.

nyweb - bibliotek - bmh - rom-og-utstyr - orakel

Studentassistent i Orakeltjenesten viser tommel opp

Orakeltjenesten

Orakeltjenesten har skranke i 3.etg i biblioteket og kan hjelpe studenter med spørsmål om utskrift, innlogging og nettilgang med mer.

Skranken er stengt inntil videre.

Orakeltjenesten kan nås via selvhjelpsportalen NTNU Hjelp eller ved å ringe tlf. 73591500.

13 nov 2020