Bildecollage fra bibliotektet med bøker og skjeletter

Fagressurser

Besøk Bibliotekets fagside for medisin og helse for en oversikt over databaser (PubMed m.fl), sentrale e-ressurser, relevante kurs og aktuelle nyheter for studenter, forskere og helsepersonell.

Bibliotek for medisin og helse (BMH) har et bredt utvalg av trykte og digitale ressurser innen medisin, sykepleie, klinisk helsevitenskap, bevegelsesvitenskap og barnepsykiatri med mer. Det meste av våre fagressurser finnes elektronisk, slik som søkedatabaser, e-bøker og elektroniske oppslagsverk.


Samlinger i biblioteket

I de fysiske bibliotekslokalene kan du finne trykte bøker, tidsskrifter og aviser, samt en liten samling DVDer og spill. Trykte aviser og tidsskrifter finner du i 2.etg. Her har vi også en liten samling med skjeletter, anatomiske modeller og anatomiske atlas som er populære blant studentene. Disse er kun til bruk i bibliotekets lokaler.
 
Vi har to boksamlinger som er plassert i 3.etg, etter henholdsvis Dewey (Øst) og NLM-oppstilling (Sør). DVDer og skjønnlitteratur finnes i Øst-fløyen. Hyllekart med oversikt over samlinger i 3.etg.


Se også informasjon om å låne fra biblioteket.

Mon, 11 Sep 2017 15:28:20 +0200

Kontakt

Bibliotek for medisin og helse

Kunnskapssenteret, Olav Kyrres gt. 10, 2.etg.
Tlf: 72 57 66 80
E-post: post@bmh.ntnu.no

Postadresse: Olav Kyrres gt 10, 7006 Trondheim

Åpningstider

Man-tors: 08:30-20:00
Fredag: 08:30-18:00
Lørdag: Stengt

 

Fagside for medisin og helse


Følg biblioteket på sosiale medier!

  Følg Bibliotek for medisin og helse på facebook Følg Bibliotek for medisin og helse på Instagram Besøk Bibliotek for medisin og helse på Flickr Følg Bibliotek for medisin og helse på Twitter

Lagre