Foto: Privat

– Spark* er den perfekte jobben å kombinere med skole

Gjennom sin jobb i Spark* NTNU har Victoria Jenserud blant annet fått ledererfaring og et stort nettverk, og fordelene stopper ikke der: – Det er egentlig som et lønnet verv, du har så mye kreativ frihet til å bidra inn og skape endring.
Stine Vedvik jobber som innholdsprodusent i Engage ved siden av studiene. Foto: Sofie Sæthern

– Jeg snakker oftere om jobberfaring enn karakterer

Stine Vedvik tar en master i medier, kommunikasjon og IT ved NTNU. Snart er hun ferdig med å studere, og hun er allerede godt i gang med jobbsøkerprosessen. Det tok ikke lang tid før hun merket at det lønner seg med erfaring ved siden av studiene.

Gjennomførte oppgavesamarbeid etter endt master

Andrea Nistads engasjement for energi og miljø gjorde at hun etter endt masteroppgave fortsatt ønsket å utføre et oppgavesamarbeid. Da hun så oppgaven til Norges Motorsportforbund ligge ute innså hun at dette var en mulighet hun ikke ville gå glipp av.
Viktor Øverhus hos Unicare

Oppgavesamarbeid ga verdifull kunnskap om egen kompetanse

Som masterstudent på bevegelsesvitenskap opplevde Viktor Øverhus Hassel en usikkerhet rundt egne jobbmuligheter. For å skape en sterkere tilknytning til arbeidslivet, innledet han et oppgavesamarbeid med Unicare. Det angrer han ikke på i dag.
Håvard Skjellerud

Fant motivasjon i oppgavesamarbeid

Å skrive bachelor- og masteroppgave kan være en slitsom og vanskelig prosess for mange. For å holde seg motivert valgte Håvard Skjellerud å skrive oppgave i samarbeid med en bedrift.