Trygve Scheline Urdahl, konsulent og utvikler i Computas avdeling Kode.

NXT: Graduate-program med muligheter

I forfjor kom Trygve Scheline Urdahl rett fra NTNU til Computas, og ble fanget opp av selskapets NXT-program, som har gitt ham mange spennende muligheter. Halvannet år senere arbeider han som konsulent og IT-utvikler i avdeling Kode.
Kim og Thomas i BKS

Kim gikk fra Humanister i praksis til studentansatt i Blått Kompetansesenter

Blått Kompetansesenter er et innovasjonsselskap som jobber i skjæringspunktet mellom utdanning, industri og forskning med fokus på hav, mennesker og kunnskapsmiljø. Thomas Gjedebo og Kim Mjønestrø er begge studenter som jobber deltid i Blått Kompetansesenter, og nå forteller de om deres vei inn i selskapet og deres gode tips til studenter!
Oda Ryggen, Chief Commercial Officer i Blueye Robotics. Bilde: Blueye Robotics.

En unik mulighet for spennende sommerjobber

Workation gir studenter tilgang til over 150 sommerjobber i ulike Trondheimsbedrifter. En av dem er Blueye Robotics, som springer ut fra det maritime forskningsmiljøet ved NTNU og produserer undervannsdroner til bedriftsmarkedet.
Foto: Privat

– Spark* er den perfekte jobben å kombinere med skole

Gjennom sin jobb i Spark* NTNU har Victoria Jenserud blant annet fått ledererfaring og et stort nettverk, og fordelene stopper ikke der: – Det er egentlig som et lønnet verv, du har så mye kreativ frihet til å bidra inn og skape endring.
Stine Vedvik jobber som innholdsprodusent i Engage ved siden av studiene. Foto: Sofie Sæthern

– Jeg snakker oftere om jobberfaring enn karakterer

Stine Vedvik tar en master i medier, kommunikasjon og IT ved NTNU. Snart er hun ferdig med å studere, og hun er allerede godt i gang med jobbsøkerprosessen. Det tok ikke lang tid før hun merket at det lønner seg med erfaring ved siden av studiene.