Velg innhold

Meld deg på vårt nyhetsbrev

for introduksjon til NTNU Bridge, nyheter og nyttig info

Hva innebærer det at du melder deg opp til vårt nyhetsbrev?


Siste utlysninger

Arrangementer og støtteordninger

Gode historier

Kristian Hansen.

Kristian brukte sommeren på Workation i Trondheim

Workation er et non-profit prosjekt av næringsforeningen i Trondheim og Study Trondheim som har som mål å samle og tilby spennende sommerjobber i fra teknologibedrifter i Trondheim. I tillegg til arbeidserfaring og relevant praksis gjennom sommerjobber så tilbyr Workation sosiale aktiviteter etter arbeidstid, for å fylle opp fritiden og vise fram Trondheim for studenter i prosjektet.
Trygve Scheline Urdahl, konsulent og utvikler i Computas avdeling Kode.

NXT: Graduate-program med muligheter

I forfjor kom Trygve Scheline Urdahl rett fra NTNU til Computas, og ble fanget opp av selskapets NXT-program, som har gitt ham mange spennende muligheter. Halvannet år senere arbeider han som konsulent og IT-utvikler i avdeling Kode.

Kom i kontakt med arbeidslivet gjennom NTNU Bridge

NTNU Bridge er NTNUs offisielle koblingsportal mellom NTNU-studentene og arbeidslivet, for samarbeid om oppgaver, praksisplasser og jobber.

Samarbeid med en arbeidsgiver kan gjøre utdanningen din mer spennende og relevant. Arbeidserfaring er gull verdt når du skal søke jobb og stake ut din yrkeskarriere.

Som student kan du bruke NTNU Bridge til å komme i kontakt med arbeidsgivere og finne relevante oppdrag, både under og etter studiene. Vi dekker alle campus og fagområder.