Velg innhold

Meld deg på vårt nyhetsbrev

for introduksjon til NTNU Bridge, nyheter og nyttig info

Hva innebærer det at du melder deg opp til vårt nyhetsbrev?


Siste utlysninger

Få oversikt over karrieredager på NTNU

Det arrangeres flere titalls karrieredager på NTNU. De aller fleste arrangeres av studentene selv, og de største trekker over hundre bedrifter og tusenvis av studenter.

Det kan være vanskelig å holde styr på hvilke karrieredager som til enhver tid er aktuell for deg. Derfor har vi lansert en interaktiv oversikt hvor du kan søke opp karrieredager som passer din utdanning!

Arrangementer og støtteordninger

Gode historier

Håvard Skjellerud

Fant motivasjon i oppgavesamarbeid

Å skrive bachelor- og masteroppgave kan være en slitsom og vanskelig prosess for mange. For å holde seg motivert valgte Håvard Skjellerud å skrive oppgave i samarbeid med en bedrift.

Kom i kontakt med arbeidslivet gjennom NTNU Bridge

NTNU Bridge er NTNUs offisielle koblingsportal mellom NTNU-studentene og arbeidslivet, for samarbeid om oppgaver, praksisplasser og jobber.

Samarbeid med en arbeidsgiver kan gjøre utdanningen din mer spennende og relevant. Arbeidserfaring er gull verdt når du skal søke jobb og stake ut din yrkeskarriere.

Som student kan du bruke NTNU Bridge til å komme i kontakt med arbeidsgivere og finne relevante oppdrag, både under og etter studiene. Vi dekker alle campus og fagområder.