Velg innhold

Meld deg på vårt nyhetsbrev

for introduksjon til NTNU Bridge, nyheter og nyttig info

Hva innebærer det at du melder deg opp til vårt nyhetsbrev?


Siste utlysninger

Arrangementer og støtteordninger

Designdagen

Karrieredagen for Designfag ved NTNU Gjøvik

Darling – Linjeforening

Gode historier

Kim og Thomas i BKS

Kim gikk fra Humanister i praksis til studentansatt i Blått Kompetansesenter

Blått Kompetansesenter er et innovasjonsselskap som jobber i skjæringspunktet mellom utdanning, industri og forskning med fokus på hav, mennesker og kunnskapsmiljø. Thomas Gjedebo og Kim Mjønestrø er begge studenter som jobber deltid i Blått Kompetansesenter, og nå forteller de om deres vei inn i selskapet og deres gode tips til studenter!
Oda Ryggen, Chief Commercial Officer i Blueye Robotics. Bilde: Blueye Robotics.

En unik mulighet for spennende sommerjobber

Workation gir studenter tilgang til over 150 sommerjobber i ulike Trondheimsbedrifter. En av dem er Blueye Robotics, som springer ut fra det maritime forskningsmiljøet ved NTNU og produserer undervannsdroner til bedriftsmarkedet.

Kom i kontakt med arbeidslivet gjennom NTNU Bridge

NTNU Bridge er NTNUs offisielle koblingsportal mellom NTNU-studentene og arbeidslivet, for samarbeid om oppgaver, praksisplasser og jobber.

Samarbeid med en arbeidsgiver kan gjøre utdanningen din mer spennende og relevant. Arbeidserfaring er gull verdt når du skal søke jobb og stake ut din yrkeskarriere.

Som student kan du bruke NTNU Bridge til å komme i kontakt med arbeidsgivere og finne relevante oppdrag, både under og etter studiene. Vi dekker alle campus og fagområder.