Faglærer

Ny bruker

Velg innhold

NTNU Bridge for faglærere

NTNU Bridge er en døråpner for private og offentlige aktører og organisasjoner som ønsker å komme i kontakt med NTNUs fagmiljø. I vår database finner du hundrevis av arbeidsgivere som søker etter fagkompetanse på ulike felt i form av nyansettelser, praksiplasser eller samarbeid om bachelor- og masteroppgaver. NTNU Bridge åpner nye muligheter gjennom å koble oppdrag og samarbeidspartnere. 

Som faglærer eller studieveileder ved NTNU kan du bruke NTNU Bridge til å holde deg oppdatert på blant annet registrerte bedrifter, utlysninger, studentprofiler og arrangement.

 

Om du har innspill eller ønsker å dele gode historier, send e-post til: kontakt@bridge.ntnu.no

Siste utlysninger

Arrangementer og støtteordninger

ARCHICAD SUMMER CAMP

Archicad Summer Camp er et kostnadsfritt Archicad Grunnkurs for studenter.

Gode historier

Foto: Privat

– Spark* er den perfekte jobben å kombinere med skole

Gjennom sin jobb i Spark* NTNU har Victoria Jenserud blant annet fått ledererfaring og et stort nettverk, og fordelene stopper ikke der: – Det er egentlig som et lønnet verv, du har så mye kreativ frihet til å bidra inn og skape endring.
Stine Vedvik jobber som innholdsprodusent i Engage ved siden av studiene. Foto: Sofie Sæthern

– Jeg snakker oftere om jobberfaring enn karakterer

Stine Vedvik tar en master i medier, kommunikasjon og IT ved NTNU. Snart er hun ferdig med å studere, og hun er allerede godt i gang med jobbsøkerprosessen. Det tok ikke lang tid før hun merket at det lønner seg med erfaring ved siden av studiene.