Faglærer

Ny bruker

Velg innhold

NTNU Bridge for faglærere

NTNU Bridge er en døråpner for private og offentlige aktører og organisasjoner som ønsker å komme i kontakt med NTNUs fagmiljø. I vår database finner du hundrevis av arbeidsgivere som søker etter fagkompetanse på ulike felt i form av nyansettelser, praksiplasser eller samarbeid om bachelor- og masteroppgaver. NTNU Bridge åpner nye muligheter gjennom å koble oppdrag og samarbeidspartnere. 

Som faglærer eller studieveileder ved NTNU kan du bruke NTNU Bridge til å holde deg oppdatert på blant annet registrerte bedrifter, utlysninger, studentprofiler og arrangement.

 

Om du har innspill eller ønsker å dele gode historier, send e-post til: kontakt@bridge.ntnu.no

Siste utlysninger

Arrangementer og støtteordninger

Gode historier

Kim og Thomas i BKS

Kim gikk fra Humanister i praksis til studentansatt i Blått Kompetansesenter

Blått Kompetansesenter er et innovasjonsselskap som jobber i skjæringspunktet mellom utdanning, industri og forskning med fokus på hav, mennesker og kunnskapsmiljø. Thomas Gjedebo og Kim Mjønestrø er begge studenter som jobber deltid i Blått Kompetansesenter, og nå forteller de om deres vei inn i selskapet og deres gode tips til studenter!
Oda Ryggen, Chief Commercial Officer i Blueye Robotics. Bilde: Blueye Robotics.

En unik mulighet for spennende sommerjobber

Workation gir studenter tilgang til over 150 sommerjobber i ulike Trondheimsbedrifter. En av dem er Blueye Robotics, som springer ut fra det maritime forskningsmiljøet ved NTNU og produserer undervannsdroner til bedriftsmarkedet.