NTNU-ansatt

Ny bruker

Velg innhold

Lys ut studentassistent-stillinger gjennom NTNU Bridge

Nå kan alle NTNU-ansatte enkelt logge inn med FEIDE og publisere studentassistent-stillinger på NTNU Bridge. Stillingene vil dukke opp sammen med stillingsannonser fra øvrige arbeidsgivere. Det er mange fordeler med å lyse ut denne typen stillinger via NTNU Bridge, blant annet:

  • Enkel tilgang til å publisere og redigere utlysninger
  • Alle utlysninger samles på ett sted
  • Enkelt for studenter å søke opp stillinger
  • Avpubliseres automatisk når søknadsfristen utløper

Per i dag fungerer NTNU Bridge kun som formidlingsplattform for utlysninger, søknader må fortsatt tas imot via egne søknadsskjema, epost, etc.

NTNU Bridge for faglærere

NTNU Bridge er en døråpner for private og offentlige aktører og organisasjoner som ønsker å komme i kontakt med NTNUs fagmiljø. I vår database finner du hundrevis av arbeidsgivere som søker etter fagkompetanse på ulike felt i form av nyansettelser, praksiplasser eller samarbeid om bachelor- og masteroppgaver. NTNU Bridge åpner nye muligheter gjennom å koble oppdrag og samarbeidspartnere. 

Som faglærer eller studieveileder ved NTNU kan du bruke NTNU Bridge til å holde deg oppdatert på blant annet registrerte bedrifter, utlysninger, studentprofiler og arrangement.

 

Om du har innspill eller ønsker å dele gode historier, send e-post til: kontakt@bridge.ntnu.no

Siste utlysninger

Arrangementer og støtteordninger

Gode historier

Pål Godard Bilde: Gjøvik kommune

Vinn-vinn gjennom oppgavesamarbeid!

Oppgavesamarbeid kan gi verdifull innsikt i en dagsaktuell problemstilling, samtidig som det gir nettverk og arbeidserfaring i en bedrift eller bransje man kanskje vil jobbe i senere.
Trainee Helgeland

- Ingen vits i å nøle, bare søk!

Hanna Marie Skogøy og Markus Bjørnvold Heggheim er to av 193 som har vært gjennom Trainee Helgeland. De har en klar oppfordring til andre nyutdannede!