NTNU-ansatt

Ny bruker

Velg innhold

Lys ut studentassistent-stillinger gjennom NTNU Bridge

Nå kan alle NTNU-ansatte enkelt logge inn med FEIDE og publisere studentassistent-stillinger på NTNU Bridge. Stillingene vil dukke opp sammen med stillingsannonser fra øvrige arbeidsgivere. Det er mange fordeler med å lyse ut denne typen stillinger via NTNU Bridge, blant annet:

  • Enkel tilgang til å publisere og redigere utlysninger
  • Alle utlysninger samles på ett sted
  • Enkelt for studenter å søke opp stillinger
  • Avpubliseres automatisk når søknadsfristen utløper

Per i dag fungerer NTNU Bridge kun som formidlingsplattform for utlysninger, søknader må fortsatt tas imot via egne søknadsskjema, epost, etc.

NTNU Bridge for faglærere

NTNU Bridge er en døråpner for private og offentlige aktører og organisasjoner som ønsker å komme i kontakt med NTNUs fagmiljø. I vår database finner du hundrevis av arbeidsgivere som søker etter fagkompetanse på ulike felt i form av nyansettelser, praksiplasser eller samarbeid om bachelor- og masteroppgaver. NTNU Bridge åpner nye muligheter gjennom å koble oppdrag og samarbeidspartnere. 

Som faglærer eller studieveileder ved NTNU kan du bruke NTNU Bridge til å holde deg oppdatert på blant annet registrerte bedrifter, utlysninger, studentprofiler og arrangement.

 

Om du har innspill eller ønsker å dele gode historier, send e-post til: kontakt@bridge.ntnu.no

Siste utlysninger

Arrangementer og støtteordninger

Login Logo

Cyberdagene

Login inviterer dere til Cyberdagene vår 2023!

Gode historier

Trygve Scheline Urdahl, konsulent og utvikler i Computas avdeling Kode.

NXT: Graduate-program med muligheter

I forfjor kom Trygve Scheline Urdahl rett fra NTNU til Computas, og ble fanget opp av selskapets NXT-program, som har gitt ham mange spennende muligheter. Halvannet år senere arbeider han som konsulent og IT-utvikler i avdeling Kode.