Login Logo

25.09.2023 09:00 - 26.09.2023 16:00

Sted
Gjøvik

Login inviterer dere til Cyberdagene vår 2023!

Vi i Login  - Linjeforeningen for IT-studenter ved NTNU Gjøvik,  arrangerer karrieredager 14. og 15. februar. Karrieredagen arrangeres en gang i semesteret og er en super arena for å rekruttere og promotere seg selv mot studenter. Dette semesteret arrangerer vi to dagers “Cyberdagene”, hvor dere selv velger om dere vil være med en av dagene eller begge. Det er bare et begrenset antall som får muligheten til å melde seg på begge dagene. Vi tar kun imot 20 bedrifter per dag så det gjelder å være rask på påmelding for å delta på dagen deres selv ønsker!

Her anbefaler vi at dere som bedrift har en god plan i forveien for hvordan dagen blir lagt opp. Et godt tips er at dere kan legge opp dagen med aktiviteter og konkurranser ut ifra det dere selv ønsker (Mat trekker til seg studentene!).

Vi har grupperom tilgjengelig for å ha speedintervjuer med studenter ila. dagen om det er ønskelig. Dette vet vi studentene er super interessert i, så det er bare å utnytte muligheten!

Vi tenker også å gjennomføre litt mingling på kvelden mellom bedriftene og studentene. Dette er noe dere selv bestemmer om dere ønsker å delta på. Her tenker vi å booke Huset på NTNU, og vil bestille mat til studenter og bedriftene som melder seg på dette.

 

Dersom dere er interesserte meld deres bedrift opp på: https://www.sendregning.no/arrangement/207536

Frist for påmelding er satt til 30.11.2022!

 

NB! Dersom dere trenger noe spesielt utstyr utenom bord og strøm må dere kontakte oss på denne mailadressen.

 

Priser:

Stand en dag koster 25 000,- 

Stand to dager koster 35 000,-

 

Vi deler ut mat og drikke til bedrift representantene ila. dagen uten ekstra kostnad

 

Vi håper å se dere på vårens Cyberdager!

Utdanningsområder
Data og informasjonsteknologi
Arrangør