Kategorier
Bibliotek for medisin og helse UBrss

Øya: Utvidet åpningstid på biblioteket

Fra 12. august utvider vi tilbudet vårt med ubetjent åpningstid fra kl 07.00 – 08.30. Tilbudet gjelder for studenter og ansatte med adgangskort (St.Olavs-kort).

Kvinne blant bokhyller i biblioteket

Sjekk de nye åpningstidene våre på nettsidene til Bibliotek for medisin og helse.

Vi minner om at vi har lørdagsåpent 10-15 i tilknytning til eksamensperiodene. Husk også at vi har stengt på offentlige høytidsdager og på helligdager, samt i forbindelse med ferie. Aktuelle åpningstider finner du på nettsidene våre.

Bruk adgangskort 
For å få tilgang til biblioteket i ubetjent åpningstid trenger du adgangskortet ditt (St. Olavs-kortet). Husk derfor alltid å ta med deg kortet når du forlater biblioteket en stund, slik at du kommer deg inn igjen. Husk at grupperom med dør som vender ut mot gangen kan brukes utenfor bibliotekets åpningstid. Inngangspartiet er videoovervåket hele døgnet og Securitas vil foreta faste runder.  

Selvbetjening 
I selvbetjenings-området vil du kunne søke etter bøker, hente bøker i hentehylla og bruke låne/innleveringsautomat. Du trenger studentkortet ditt (NTNU-kortet) for å bruke automaten. Hvis du trenger hjelp med noe, ta kontakt på epost, i skranken eller telefon i den bemannete åpningstiden.  

Rent og pent
Vi gjør oppmerksom på at vasking av biblioteket foregår i den ubetjente åpningstiden. Ved å vise hensyn til vaskerne slik at de får gjennomført sin jobb, beholder vi et rent og pent bibliotek. 

Velkommen til biblioteket!

Kontakt oss 
E-post: post@bmh.ntnu.no  
Telefon: 72 57 66 80 

www.ntnu.no/ub/bibliotek/bmh
Ett svar til “Øya: Utvidet åpningstid på biblioteket”

Legg igjen en kommentar