HSTalks – videoforelesninger

Banner fra nettside

HSTalks – The Biomedical & Life Sciences Collection

  • 2000 videoforelesninger innen biomedisin og livsvitenskap
  • Formidlet av ledende eksperter innen sine fagfelt, inkludert flere nobelprisvinnere
  • Dekker fra introduksjon- til høyt avansert nivå
  • Velg forelesning etter fag- eller terapiområde

NB! Du må være tilkoblet NTNU- eller St. Olavs nettet (eller bruke VPN) for å få tilgang.

 Alle videoene er søkbare i Oria, hvor de er merket med et video-ikon. Når du søker på et tema i Oria kan du avgrense til videoer hvis du velger «Audio-visuelt» under «Materialtype» i menyen på venstresiden.

Underviser?

Du står fritt til å bruke hele, eller utdrag av videoene, i undervisningen din. Du kan også dele lenker med dine studenter.

Klikk på «Embed in Course/Own Notes» for å enkelt lage lenke til full video eller utdrag av video (se illustrasjon under).

Skjermdump fra HS Talks som viser knapp for embed in lecture

Videoforelesninger fra Clinical Key Student

Det finnes cirka 850 videoforelesninger innenfor en rekke emner innen medisin og helse på Clinical Key Student. Husk at tilgang krever at man oppretter en personlig bruker og logger seg på Clinical Key Student plattformen. Du må være tilkoblet NTNU-nettet når personlig bruker opprettes og ved senere bruk på PC/Mac. Bruk VPN når du ikke er på campus.

Kliniske undersøkelser. Videobok for medisinstudenter.

Kliniske Undersøkelser er en videobok utviklet og utgitt av Center of Assessment in Medical Education ved Det medisinske fakultet, NTNU i 2020. Boka inneholder tekst og QR-koder som lenker til videomateriale.