Nyheter og fagressurser for medisin, sykepleie og helsefag

Læringsbiblioteket – om digitalisering og læring

OsloMet har nylig lansert Læringsbiblioteket – en ny database om digitalisering og læring i helsefag. Databasen inneholder oppsummert forskning om hvordan digitalisering av utdanning kan bidra til studenters læring.

I første omgang er innholdet begrenset til forskningsoversikter innen helsefag, som sykepleie, fysioterapi og farmasi. Kommende artikler vil omhandle flipped classroom, gaming og simulering. Les mer om Læringsbiblioteket i denne artikkelen fra Khrono.

Stikkord: , ,

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Topp