En blogg fra Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE) Trondheim

PraksiNett allerede populært blant forskere

av 15. juni 2020 i Ukategorisert

PraksisNett, en infrastruktur for allmennmedisinsk forskning for å rekruttere fastleger og pasienter, ble etablert i 2018. Interessen har økt og mange prosjekter står allerede i kø for å få bruke praksisnett til datainnsamling.

Per juni 2020 er det 85 praksiser som har signert, så da er det bare noen få ledige plasser igjen før PraksisNett når maks antall praksiser (90), noe de håper å være i mål med innen sommeren er over. Med totalt 85 praksiser på plass har nå PraksisNett et nettverk bestående av 450 leger og om lag 484 000 pasienter.

For PraksisNett Midt er det Egil Fors som er leder og Pål Jørgensen som er koordinator.

Egil Fors presenterer Praksisnett på Nidaroskongressen høsten 2019

Her kan du lese mer om PraksisNett og PraksisNett Midt.

Stikkord: , ,

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Det er stengt for kommentarer.

Topp