En blogg fra Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE) Trondheim

Palliativ medisin – som egen spesialitet?

av 11. juni 2020 i Mediebidrag

Anne Fasting, spesialist i allmennmedisin, overlege ved palliativt team i Kristiansund og Molde, og stipendiat ved AFE Trondheim ved NTNU har skrevet kronikk i Dagens Medisin 11.juni 2020 om behovet for å videreutvikle palliative medisin som fagfelt.

Stipendiat Anne Fasting

Utdrag fra kronikken:

Palliativ medisin må videreutvikles med et sterkt fagmiljø som kan være spydspiss i kompetanseheving, forskning og utvikling av faget. Dette vil også styrke rekrutteringen. Tiden er moden og fagmiljøet ønsker å bidra til å forme en egen spesialitet i palliativ medisin.

Hele artikkelen kan leses HER

Stikkord:

Om forfatteren

Om forfatteren: .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Det er stengt for kommentarer.

Topp