Næringsteft-frokost

Illustrasjonsbilde

Næringsteft-frokost

Forrige uke var det Næringsteft-frokost for Næringsteft deltakerne. Tema for frokosten var "Gründeren og idéen" og TEFT-stipendiat Mari Liavaag Holm delte innsikt fra sin forskning. Mari forsker på entreprenørielle økosystem og har samlet data i de tre foregående rundene av Næringsteft. 

Les mer


Nytt forskningsprosjekt om studentpraksis

Nytt forskningsprosjekt

Nå blir det snart studentpraksis for studenter ved Institutt for internasjonal forretningsdrift. Denne uken fikk forskningsprosjektet "Næringsnær gjennom studentpraksis i økonomisk-administrativ utdanning" tildelt midler gjennom DIKU sitt program for økt arbeidsrelevans i høyere utdanning.

Les mer


Best master thesis awards

Studenter og ledelse IIF. Foto Tone Molnes

Best master thesis awards

Våren 2020 ble de første siviløkonomene ved NTNU i Ålesund uteksaminert. Studentene har gått masterprogrammet Master i internasjonal business og markedsføring. I november ble studentene samlet for en markering. Her ble «best master thesis awards» kåret og to masteroppgaver ble trukket frem som beste oppgave innenfor hver sin kategori. 

Les mer 


TEFT-lab summer internships

Illustrasjonsbilde TEFT-lab summer internships

 

TEFT-lab summer internships

Sommeren 2019 gjennomførte NTNU og Sparebanken Møre gjennom TEFT-lab prosjektet summer internships for første gang.

Nå gjentar vi dette med 5 nye spennende prosjekter. Denne gangen er Tafjord også med på laget. Du kan lese mer om de nye prosjektene under fanen «Summer Internships»

Første nyhet

 

Velkommen til TEFT-lab

TEFT-lab er et knutepunkt for forskning og utvikling innenfor tjenesteinnovasjon, entreprenørskap, finans og teknologi. På denne siden vil du finne nyheter som hva som skjer i TEFT-lab prosjektet.

Du kan også følge oss på Instagram under navnet teftlab dersom du ønsker hyppigere oppdateringer,

Nyhet sommerprosjekter

Bilde av deltakere på samling

 

Kick-off for sommerprosjekter

Selv om de planlagte summer internships ble avlyst, vil det fortsatt være studentaktivitet i TEFT-lab denne sommeren. Rundt 10 studenter er ansatt i sommerjobber på NTNU i Ålesund. TEFT-lab vil være samlingspunkt og arbeidssted for disse.

Onsdag 17. juni ble det avholdt en kick-off for studentene. Her fikk alle en innføring i de ulike prosjektene og studentene fikk samles for første gang. Studentene skal nå arbeide med sine prosjekter i fire uker. De vil presentere resultatene sine ved en avsluttende presentasjon i august.