Våre forskningsprosjekter

 

Våre forskningsprosjekter

 

Her finner du en oversikt over forskningsprosjektene knyttet til TEFT-lab. Klikk deg videre for å lese mer om disse prosjektene. 


InnoPraksis

InnoPraksis

InnoPraksis - "Næringsnær innovasjonspraksis i økonomisk-administrativ utdanning" er et forskningsprosjekt ved TEFT-lab som ble tildelt midler gjennom DIKU sitt program for økt arbeidsrelevans i høyere utdanning. 

Gjennom tre år skal nyskapende formater for praksis utforskes sammen med studenter, interne og eksterne samarbeidspartnere. Fra arbeids- og næringsliv i regionen har vi med oss Sparebanken Møre, United Future Lab Norway, The North West, NExTdigital, Converto og MMC First Process. 

 

Les mer om prosjektet her

 

Logo DIKU

 

BlueWBC

BlueWBC

TEFT-lab deltar i Erasmus+ prosjektet BlueWBC sammen med Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk (IHB) ved NTNU i Ålesund og internasjonale partnere i Albania, Montenegro, Kroatia og Litauen. 

Målet med prosjektet er å bidra til bygge kapasitet for innovasjon og entreprenørskap i høyere utdanning i Albania og Montenegro. Fokus er på Blue Economy-industrier, som i dette prosjektet defineres som maritim industri og turisme i kystnære strøk.  

 

Les mer om prosjektet her

Logo Blue VBC


Grønn kai

Grønn kai

I prosjektet «Grønn kai» undersøkes det hvordan man kan utvikle et kaisystem som tar imot anløp av utslippsfrie fartøy i og rundt Geirangerfjorden. Gjennom prosjektet ønsker man å gjøre Geirangerfjorden til en enda mer attraktiv og miljøvennlig turistattraksjon i fremtiden.    

Stranda Kommune og Stranda Hamnevesen er prosjektansvarlige og har med seg en rekke samarbeidspartnere fra regionen. Prosjektet er et innovasjonsprosjekt for offentlig sektor finansiert gjennom Norges Forskningsråd
 

Les mer om prosjektet her

Geirangerfjord
Geirangerfjord. Foto:  Fred Jonny/Destinasjon Geirangerfjord-Trollstigen