•  

NTNU Vitenskapsmuseet:

Barnehage - Formidlingstilbud høst 2017

Besøk våre faste og nye utstillinger om dyr, vikingtid og gamle Kaupang.

Barnehagegrupper har gratis adgang til de fleste av NTNU Vitenskapsmuseets utstillinger. Kombiner gjerne besøket med å melde dere på et av våre formidlingstilbud.
Våre åpningstider er for Suhm-huset, tirsdag - søndag kl. 10 – 16, og utstillingen

Body Worlds Vital mandag – søndag kl. 10 – 18.


NB! På grunn av stor-utstillingen "BODY WORLDS Vital», er alle våre faste utstillinger i Gunnerushuset stengt i perioden 1. mai – 8. oktober. Denne utstillingen krever betaling ved inngang. BODY WORLDS Vital er ikke å anbefale til barn under 6 år. Barnehagegrupper som eventuelt vil inn i denne utstillingen må melde seg på til skoletjenesten. Les mer om utstillingen på nettsiden www.ntnu.no/museum.

Utstillingene i Suhm-huset, "Tråante 2017 - Hvem eier historien?" og "Middelalder i Trondheim", vil være åpen og ha gratis inngang for barnehagegrupper. Vi tilbyr formidlingsrunde i middelalderutstillingen. Påmelding til skoletjenesten kreves både ved formidlingsrunde og ved besøk på egen hånd.

Matpakkerommet i Gunnerushuset vil også være stengt i perioden 1.mai – medio oktober.

Vi ønsker barnehagene  velkommen tilbake i løpet av oktober/november for å se dyrene i Arken og Naturmiljø. På nyåret vil det igjen bli tilbud om formidlingsrunde i Vikingtid.

 

Kaupang – Middelalderbyen Trondheim

Hele året

Bli med inn i Kaupang og opplev hvordan stemningen og folkelivet var i Trondheim by i riktig gamle dager. Vi ror inn til kaupangen med vikingskipet og avlegger byen et besøk. Her får du høre om gutten Ivar som svingte lekesverdet sitt i byens gater for snart tusen år siden. Hva gjorde barna på den tiden og hvilke leker hadde de? Hvordan kan vi vite noe om menneskene som levde for lenge siden? Barna kan få prøve tidsriktige klær.

Omvisning og historiefortelling på ca. 45 min.
Passer best for aldersgruppe 4-6 år
 

Påmelding til Skoletjenesten

Solbjørg Pedersen 
Tlf: 73 59 22 37 / 992 55 360
e-post: solbjorg.pedersen@vm.ntnu.no

Lise Mariann Alsli
Tlf: 971 98 557
e-post: lise.alsli@ntnu.no

Vi nås best på e-post.
Se for øvrig lenker på vår nettside www.ntnu.no/museum for ytterligere informasjon om våre utstillinger og åpningstider.

Velkommen!

Thu, 14 Sep 2017 15:28:46 +0200

Påmelding til Skoletjenesten

Solbjørg Pedersen
Tlf: 73 59 22 37 / 992 55 360
e-post: solbjorg.pedersen@ntnu.no

Vi nås best på e-post.
Se for øvrig lenker på vår nettside www.ntnu.no/museum  for ytterligere informasjon om våre utstillinger og åpningstider.

Velkommen!