Login Logo

02.09.2024 09:00 - 03.09.2024 16:00

Location
NTNU GJøvik

For studenter

Hvert semester arrangeres det Login sine Cyberdager, hvor bedrifter står på stands med masse goodies og presenterer seg for alle studentene som tar turen innom! Her kan man finne mange muligheter innen for flere ulike bransjer, og sikre seg drømmejobben!

Denne gang arrangeres Cyberdagene den 2. og 3. september 2024 i Atriet på NTNU i Gjøvik! Her vil dørene åpne kl 10 og stenge kl 15 begge dager, med besøk fra over 30 ulike bedrifter.

Vi starter begge dagene med en kort introduksjon av bedriftene, kalt speedpres, en time etter åpningstid. Her vil ulike bedrifter ha 3 minutter hver på å kort fortelle om hva de driver med.

Ellers er det fritt for alle studenter å stoppe innom de ulike stands til bedriftene og er en super mulighet for å bli kjent med bedriftene, arbeidslivet, mulighet for jobb men ikke minst få merch og andre godsaker!;)

På kveldstid den første dagen vil det også avholdes en mingling mellom studenter og bedriftsrepresentanter i en litt mindre formell setting, og kan få mulighet til å stille alle de spørsmålene en ikke rakk på dagtid!

Se mer info på nettsiden vår når det nærmer seg!

 

For bedrifter

Vi i Login - Linjeforeningen for IT-studenter ved NTNU Gjøvik, arrangerer karrieredager den 2. og 3. september. Karrieredagene arrangeres en gang i semesteret og er en super arena for å rekruttere og promotere seg selv mot studenter. Vi arrangerer to dagers “Cyberdagene”, hvor dere selv velger om dere vil være med en av dagene eller begge. Det er bare et begrenset antall som får muligheten til å melde seg på begge dagene. Vi tar kun imot 20 bedrifter per dag så det gjelder å være rask på påmelding for å delta på dagen deres selv ønsker!

Se enda mer info og mulighet for påmelding på: https://nettskjema.no/a/424129

 

 

Education area
Computer Science and Information Technology
Organizer