– Et desentralisert studieløp ved profesjonsstudiet i medisin

Til kull 16 fra kull 17…

av 25. mai 2020 i Uncategorized

Nå mener vi at det er på høy tid at dere får den takken dere fortjener, og som muligens også er sårt tiltrengt. Det har kanskje ikke blitt presisert nok, men vi er så takknemlige for den jobben dere har gjort som de første studentene på NTNU Link! Dere har gått foran og brøytet veien slik at den ble lettere for oss å gå.

Kull 16 og kull 17 fotografert høsten august 2019.

Vi har kanskje tenkt litt lite over det, men i vår som vi så at dere igjen startet med et nytt semester med nye undervisere og nye startvansker, så skjønner vi hvor mye jobb dere faktisk har lagt ned for dette studiet.

Umiddelbart etter vår ankomst til Levanger ble vi tatt imot med åpne armer. Grilling, Quiz og volleyball allerede første uken la grunnlaget for et år med nye vennskap og god stemning. Utveksling av erfaringer med treningssenter, restauranter og andre aktiviteter bidro til at vi kanskje kom raskere på plass enn dere. Det satte vi veldig pris på i en hverdag som ellers var rimelig hektisk den første tiden. Den første tiden deres var nok mer preget av uro og en veldig stor arbeidsmengde. På grunn av de tilbakemeldingene dere ga, med flytting av ulike tema til vårsemesteret og oppdeling av klinikk, ble vår start på et mer behagelig nivå.

Det som kanskje ikke ble som de skulle for deres del ble nærmest optimalt for vår del. Der dere møtte noe som kanskje liknet smått på kaos har vi møtt tydelige planer, oversikter og ivaretakelse. Da vi møtte opp på Namsos første gang, visste resepsjonisten akkurat hvem vi var og hvilke nøkler vi trengte. Vi fikk garderobeskap og gikk smått uvitende opp til nevro. Der ble vi møtt av en entusiastisk underviser som viste oss rundt og introduserte oss for flere pasienter. På Børstad sto rommene klare og neste dag gikk alt som smurt på både ØNH og øye. Dette mye på grunn av deres rimelig lange referansegrupperapport med evaluering av opplegget.

Vi ønsker altså bare å si TUSEN TAKK! Takk for at dere har tilrettelagt, og fortsatt tilrettelegger, for at vi skal få et så bra studium som mulig. Takk for at dere torde å være de første, og for at dere har rettet opp i problemer som dere møtte på. Takk for at dere har lært undervisere hva TBL egentlig betyr, og at en 3. klassings nivå verken er det samme som en 6. klassing eller en 1. klassing. Takk for at dere har bidratt og lagt ned en så stor jobb for dette studiet som vi elsker. Takk for alt dere har gjort for oss, vi setter så ufattelig stor pris på det, og ikke minst den velkomsten vi fikk som nye studenter i en ny by.

Skrevet av student Ingrid Hafskjold.

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Det er stengt for kommentarer.

Topp