Lumenia søker økonomiansvarlig

Expires
Education level
Started bachelor/master (1.-3. yr)
Type
Internship / Trainee
Work place
Trondheim
Responsibilities
Administration and Procedure
IT – Development and Design
HR and HSE
Accounting and Auditing
Education
County
Trondheim
Info on how to apply
Lumenia søker nå etter en økonomiansvarlig. Økonomiansvarlig vil overvåke og håndtere selskapets økonomi, inkludert regnskap, budsjett og økonomisk planlegging. Du vil dermed få en sentral rolle ved å hjelpe selskapet til å sikre effektiv drift og at budsjett og økonomistyring følges.

Rollen som økonomiansvarlig gir deg en unik mulighet til å skaffe verdifull erfaring, samtidig som du studerer. Du vil få muligheten til å bruke kunnskapen du tilegner deg, og hjelpe andre studenter i å nå målene sine. Du vil også ha muligheten til å samarbeide med andre studenter og ansatte i Lumenia for å nå felles målsetninger og å utvikle selskapet videre.

Lumenia jobber med å gjøre studenthverdagen bedre ved å lage læremateriell som er skrevet av studenter for studenter, og som lar deg som student spare tid gjennom effektiv læring. Vi er i dag en av de fremste leverandørene av lærehefter ved NTNU, og leverer blant annet kompendier til Akademika. Som ansatt i Lumenia kan du også være med på å utvikle Lumenia sine produkter, utvikle nettverket av sponsorer, bedrifter, ansatte, samt salg til studenter. Dette kan også innebære administrative oppgaver, som økonomistyring og regnskapsføring, som alle er oppgaver som kreves for å drive et selskap.

Lumenia har tidligere blitt brukt som et springbrett for videre innovasjon og gründervirksomhet, en tidligere daglig leder utvidet virksomheten til e-læring som ble videreutviklet og spunnet ut til et selskap som i dag er verdt flere hundre millioner kroner.

Dette er en unik mulighet til å være med på å sette egne spor i et studentdrevet selskap, samt å få ekstra inntekt i en stilling som er skreddersydd for å kombinere sammen med studiet.

Det vil bli gitt god oppfølging og opplæring til alle nyansatte.



Stillingen passer for deg om du:

● Er målbevisst og har høy gjennomføringsevne

● Jobber strukturert og selvstendig

● Liker forretningsutvikling og gründervirksomhet

● Er student på 1. eller 2. trinn

● Ønsker en jobb som gir fleksibilitet og som kan kombineres med studiet

● Stillingen vil bli godtgjort både med lønn og eierskap i selskapet



Det legges vekt på motivasjon og personlige egenskaper.



Send søknadsbrev og CV til post@lumenia.no, søknader evalueres fortløpende. Ta kontakt dersom det skulle være spørsmål knyttet til stillingen.

E-mail for application
post@lumenia.no