Planning & logistics trainee i Ocean Supreme AS

Expires
Education level
Completed Masters degree
Field of study
Logistics and nautics
Economy, Administration and Marketing
Type
Full-time work
Internship / Trainee
Work place
Ålesund
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
County
Møre og Romsdal
Info on how to apply
Søknad sendes inn via stillingsutlysningen.

En voksende verdensbefolkning gir et økende behov for tilførsel av proteiner. Ålesundsregionen har lange tradisjoner innen fiskeri og havbruk både lokalt og internasjonalt. Regionen er et knutepunkt for teknologiutviklingen som foregår innen sjømatnæringen. Samtidig har Ålesund et sterkt miljø innen logistikk og salg av sjømat til det globale markedet.

Ocean Supreme har hovedfokus på salg av norsk laks og ørret til oversjøiske markeder i Asia, Afrika og Nord-Amerika. For å kunne tilby en økende grad av foredlede produkter, er selskapet medeiere i foredlingsbedriften Zalmhuys Group i Nederland.

Vi søker nå etter en ambisiøs og lærevillig person med interesse for sjømat til selskapets traineeprogram. Programmet vil gi den rette kandidaten en innsikt i alle deler av verdikjeden som ligger til grunn for å kunne levere fisk av høyeste kvalitet til det internasjonale markedet.

I Ocean Supreme vil du få hyggelige kollegaer i et dynamisk og internasjonalt miljø. Vi tilbyr en unik mulighet for personlig utvikling innen sjømatnæringen, samt til å bidra i videreutviklingen av et selskap med solide eiere som har vekstambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser tilpasset kandidatens erfaring.

Om traineeprogrammet

Programmet legger opp til at du i løpet av 12 måneder vil være innom alle operasjoner ved kontoret i Ålesund for å få opplæring i selskapets arbeidsprosesser. Dette skal gi et godt grunnlag for hovedfokuset til rollen som vil være innen planlegging og logistikk.  Programmet vil også inkludere kortere opphold hos selskapets hovedaksjonær Alsaker Fjordbruk samt i Nederland. Her vil du få innsikt i hele verdikjeden fra oppdrett til foredling og logistikk.

Etter avsluttet traineeprogram er målet at du kan tre inn i en spennende rolle i avdeling for Planning & Logistics hvor arbeidsoppgavene vil omfatte utarbeiding og oppfølging av pakkeprogrammer overfor slakterier - samt planlegging, bestilling og oppfølging av bil- og flytransport relatert til selskapets virke. I arbeidet benyttes Microsoft Office aktivt, så det er en fordel om du jobber raskt og effektivt med de ulike verktøyene i Office-pakken.

Som person må du være lærevillig, strukturert, ryddig og nøyaktig. Du er pliktoppfyllende og liker å arbeide med tall. Du trives i et til tider hektisk miljø med høyt tempo. Siden selskapet håndterer logistikk for ferske varer må en påregne at det også vil bli noe oppfølging utenom vanlig arbeidstid.

Nødvendig opplæring vil bli gitt, og vi oppfordrer både nyutdannede og mer erfarne kandidater til å søke. Det viktigste er at du har interesse og motivasjon for jobben og ønsker en karriere i sjømatnæringen.

Søknadsfrist er satt til senest 4 april 2024, men søknader vil vurderes fortløpende. Kontorsted vil være i selskapets lokaler i Gangstøvika, Ålesund.

 

Kvalifikasjoner

  • Bachelor- eller mastergrad (eventuelt skal snart avslutte en slik grad).
  • Utdanningen kan gjerne være innen logistikk, eksportmarkedsføring, internasjonal business, økonomi eller annet relevant mot sjømat, men dette er ikke et krav.
  • Gode IT kunnskaper.
  • Gode språkkunnskaper (minimum norsk og engelsk muntlig og skriftlig).
  • Strukturert, effektiv og anlegg for tallbehandling.
  • Interesse for sjømat og ambisjon om en karriere i sjømatnæringen.

Personlige egenskaper

  • Initiativrik og kunnskapssøkende
  • Strukturert og har god gjennomføringsevne.
  • Effektiv og nøyaktig.
  • Selvstendig, men trives aller best i team.
  • Gode kommunikasjonsevner.
Education
Biomarine Innovation
Sustainability, Work Environment and Safety Management
Digital Business Development
Digital Collaboration
Financial Economics
Global Manufacturing Management
Industrial Innovation and Digital Security
Industrial Ecology
Economics and Technology Management
International Business and Marketing
Technology Management
Logistics Engineering
Supply Chain Management
Marketing, Innovation and Management
Nautical Studies
NTNU School of Entrepreneurship (NSE)
Management of Demanding Marine Operations
Project Management
Accounting and Auditing
Shipping Management
Circular Economy
Business Administration
Areas of expertise
Biomarine innovation
Logistics
Economy, administration and marketing
logistikk
logistics
sjømat
Planlegger
planning