Er du nyutdannet og har du en lidenskap for arbeid med bærekraft?

Expires
Education level
Completed Bachelors degree
Completed Masters degree
Field of study
Civil Engineering
Electrical Engineering
Type
Full-time work
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
Consulting/Counselling
County
Trondheim
Info on how to apply
Bruk søknadsskjema under:

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene derfor er bærekraft viktig for oss.Energi og miljø gruppa i Trondheim er et av Norges sterkeste miljøer på livsløpsvurderinger (LCA) og organisatoriske klimaregnskap, og jobber samtidig med et bredt spekter av oppgaver knyttet til bygg og bærekraft.  

Vi søker nå etter en rådgiver innen energi og miljø som brenner for å jobbe med bærekraft og miljøanalyser innen mange ulike områder. Her er det mulig for personlig og faglig utvikling.  

Hva du skal gjøre: 

Hos oss vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglige utvikling. Du vil få muligheter til både å gjøre kvantitativt arbeid med LCA og klimaregnskap, men kan også få muligheter til å hjelpe både kommuner og bedrifter med rådgivning i deres arbeid på bærekraft. Er du spesielt interessert i bygg, så vil du kunne få jobbe med energianalyser, miljøvurderinger av ulik materialbruk, utslippsfri byggeplass, og ombruksprosjekter. Vi ønsker gjerne medarbeidere som trives med å jobbe innen flere av disse områdene.  

Hvem du er: 
Du er en person som ønsker å jobbe med klima og bærekraft. Du har gjerne noen år med erfaring, men vi ønsker også at nyutdannede søker. Du må trives i en hektisk med givende jobb, med høyt tempo både på oppdrag og kundeoppfølging. Du må fungere godt i team, men også kunne ta ansvar for oppdrag alene. Du trives i åpent landskap med faglige diskusjoner og i en sosial gruppe.  

Utover disse egenskapene ser vi for oss at du har:  

  • Høyere utdanning innenfor energi, miljø, bærekraft 
  • Gjerne noen år erfaring, men nyutdannede vil også bli vurdert 
  • Viktigst av alt er lidenskapen for faget. Et brennende engasjement og motivasjon for å utgjøre en forskjell er noe som verdsettes høyt.  
  • Løsningsorientert og initiativrik.  

Og nå for det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring 

Energi og miljø i Asplan Viak teller per i dag over 60 medarbeidere, med en stor gruppe i Trondheim på over 20 stykker. Ellers har vi blant annet grupper i Sandvika, Bergen og Tromsø. En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling. Vi tilbyr i tillegg: 

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.  
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer. 
  • Ung i Asplan Viak for deg under 36 år. 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn 

 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg! 

 

 

 

 

Education
Cold Climate Engineering
Civil and Environmental Engineering
Civil Engineering
Building Information Modelling (BIM)
Sustainable Energy
Electrical Engineering
Electronic Systems Design
Electric Power Engineering
Energy and the Environment
Renewable Energy
Renewable Energy in the Marine Environment
Mechanical Engineering
Environmental Engineering
Hydropower Development
Vindkraft