Studentprogrammet Startskuddet

Expires
Education level
Started bachelor/master (1.-3. yr)
Field of study
Civil Engineering
Type
Summer work
Work place
Oslo
Responsibilities
Other tasks
County
Oslo
How to apply

Sommeren 2021 starter vi i Norge for andre gang vårt studentprogram – Startskuddet. I JM Sverige skal de i gang med det femte året! Startskuddet er et toårig studentprogram der vi henvender oss til deg som høsten 2021 har to år igjen av dine studier til å bli høyskoleingeniør.

Om Startskuddet  Programmet gir deg en verdifull introduksjon til byggebransjen og nyproduksjon av boliger. Den praktiske erfaringen du vil få i løpet av programmet kombinert med at du får mulighet til å knytte verdifulle kontakter, gir deg muligheten til å starte byggingen av din egen karriere allerede som student.

Startskuddet innledes med en felles samling, der du møter de andre deltakerne fra både Sverige og Norge (eventuelt digitalt). Så får du en betalt sommerjobb i produksjon på en av våre byggeplasser. I løpet av det første året arrangeres ytterligere to samlinger lokalt. I år to har du nok en gang sommerjobb ute i produksjonen og deltar på samlinger. I tillegg får du mulighet til å skrive din avsluttende hovedoppgave sammen med oss i JM.  

Samlingene som inngår i Startskuddet arrangeres av oss i JM, og målet er at du som deltaker skal få et innblikk i JM og vår virksomhet. Du kommer blant annet til å lære mer om strukturert produksjon, logistikk og lederskap.   

Vi søker deltakere i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Västerås og til vårt datterselskap JM Entreprenad i Stockholm.

Din profil Du studerer til høyskoleingeniør med studiespesialisering innenfor bygg, og høsten 2021 har du to år igjen av dine studier. Du ser for deg en framtid innen samfunnsutvikling og tror at en jobb innen produksjon er noe for deg.

Du er en engasjert, positiv og ansvarsfull person som har både evnen og viljen til å lære og utvikle deg. Du er nysgjerrig og liker oppgaver der du får mulighet til å arbeide både høyt og lavt. For å trives i JM er det viktig at du er en lagspiller, men også at du kan se deg selv i en ledende rolle i din framtidige yrkeskarriere. Er du dessuten enig med oss om at en positiv holdning i hverdagen gir arbeidsglede, både for deg selv og andre, kommer du til å trives hos oss!

For oss er det en selvfølgelighet at du deler våre kjerneverdier; kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse! 

Vi tilbyr I JM skal du kunne prestere og få nye, utfordrende arbeidsoppgaver når de gamle blir for små. Vi vil skape forutsetninger for at du skal være stolt av din karriere, og det gjør vi gjennom å tenke langsiktig i alt vi gjør.  Husene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har løftet FNs globale bærekrafsmål for inn i vår virksomhet, noe som innebærer ulike tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp skal være så å si null i år 2030 og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner. 

Søknad Søknadsfrist er 21. februar.

Har du spørsmål om programmet og rekrutteringsprosessen er du velkommen til å  kontakte HR-sjef Anine Ruud Olsen, mail anine.olsen@jm.no

Velkommen til å skrive din historie med oss! 

Education
Civil Engineering
Sommerjobb
hovedoppgave
ingeniørstudent
bygg
nybygg