Prosjektmedarbeider/leder

Expires
Education level
Completed Bachelors degree
Completed Masters degree
Field of study
Product- and Industrial Design
Logistics and nautics
Civil Engineering
Type
Full-time work
Work place
Overhalla
Responsibilities
Industry- and Business Development
County
Trøndelag
How to apply

VIL DU VÆRE MED Å UTGJØRE EN FORSKJELL FOR BEDRIFTER I VEKST OG UTVIKLING? HOS OSS FÅR DU MULIGHETEN TIL Å PÅVIRKE PRESTASJONENE TIL ENKELTBEDRIFTER SAMTIDIG SOM DU BIDRAR TIL Å ØKE VERDISKAPNINGEN I DET LOKALE NÆRINGSLIVET.

I Skogmo Industripark er vi 5 ansatte som jobber sammen med våre medlemsbedrifter for å fornye, forenkle og forbedre måten man jobber på. Dette gjør vi blant annet gjennom å ha søkelys på kundeverdi, bærekraft og digitalisering. På Skogmo jobber vi tett med bedrifter og bistår dem blant annet med utvikling av forretningsmodeller, prosess, drift, organisasjon og tekniske løsninger.

Vår Norgesmester i LEAN skal nå ut i 1 års permisjon, og med dagens økende oppdragsmengde trenger vi en prosjektleder i et 1-års engasjement. Vi er alltid på utkikk etter relevant kompetanse for industrimiljøet på Skogmo – og for den rette personen kan dette fort bli en fast stilling etter endt engasjement. Med hovedoppgaver innen forbedringsarbeid, produksjon og prosess blir det fort noen med tilsvarende bakgrunn vi ser etter. Annen spennende kompetanse eller erfaring er også positivt.

HVEM ER DET VI SER ETTER?
Ønskelisten er lang, men kanskje dette er rollen for deg om du kjenner deg igjen i noe:

• Du må evne å se sammenhenger og avhengigheter i små og store utviklingsprosjekt • Du trenger ikke ha svart belte, men bør ha kjennskap til Lean og Lean Construction • Du har erfaring med prosjektarbeid og prosjektledelse • Du er initiativrik, løsningsorientert og liker å tenke utenfor boksen • Du er engasjert i arbeidet ditt og leter stadig etter nye områder å forbedre • Du er en kløpper i Microsoft 365 • Du er flink til å videreformidle din kunnskap og bygge kompetanse hos andre • Du er flink til å kommunisere, formidle og engasjere • Erfaring fra prosessplanlegging og verdistrømmer er positivt

Hvorfor skal du velge Skogmo Industripark?

Du får muligheten til å jobbe tett på mer enn 50 spennende bedrifter som hele tiden er på søken etter å utvikle seg. Du får god innsikt i lokalt næringsliv og vil i tillegg samarbeide med aktører som eksempelvis Innovasjon Norge, NTNU og Trøndelag Fylke. Du har sjelden to like arbeidshverdager, og du får stadig utfordret deg selv med nye prosjekter og oppgaver. Arbeidsplassen din befinner seg i innbydende, nye lokaler og du får fire kollegaer rundt deg som villig lærer vekk og som alltid er på søken etter ny kunnskap. Vi ser frem til å høre fra deg!

CV  med søknad sendes til post@Skogmoindustripark.no Søknadsfrist på stillingen er 1 November.

For spørsmål om stillingen kontakt: Daglig leder: Ole Joar Flaat Telefon:  930 87 867 E-post:Ole@Skogmoindustripark.no

Fakta om parken

Skogmo Industripark AS er et kompetanse- og utviklingsselskap, som er 100 % eid av bedrifter på Skogmo i Overhalla kommune. Skogmo Industripark er et av de ledende industri- og utviklingsmiljø nord i Trøndelag. Selskapet ble etablert i 2006 og består pr idag av 58 bedrifter som representerer ca 800 arbeidsplasser. I 2019 hadde bedriftene en samlet omsetning på 3 milliarder kroner.

Våre bedrifter driver hovedsakelig innen industriproduksjon og transport, men også noen innen service og tjenesteproduksjon. Her finner du bedrifter innen eksempelvis bygg- og anleggsbransjen, elementproduksjon i tre, betong, stål, byggentreprenører, mekanisk verksted, VVS, internasjonal farmasibedrift, bedrifter innen transport og logistikk, bilforhandler, produksjon av ferdigbetong, kraftforfabrikk, pakking og distribusjon av grønnsaker, attføringsbedrift og flere tilbud innen service og handel.

Education
Building Information Modelling (BIM)
Sustainable Energy
Entrepreneurship, Innovation and Society
Global Manufacturing Management
Economics and Technology Management
Logistics
Logistics Engineering