Er du interessert i reverse engineering, sårbarhetsanalyse eller skadevare?

Expires
Education level
Completed Masters degree
Field of study
Computer Science and Information Technology
Mathematics, Physics, and Nanotechnology
Type
Full-time work
Work place
Kjeller
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
Research and Development (R&D)
Technology- and Product development

Forsker informasjonssikkerhet og teknologi

Er du glad i å eksperimentere med ny teknologi og programvaresikkerhet?  Er du interessert i hvordan moderne operativsystem virker?  Har du lyst til å fylle arbeidsdagen din med teknologiske dypdykk?

Vi har et aktivt, sosialt og kreativt miljø med dyp kunnskap innen informasjonssikkerhet og teknologi og søker nå deg med utdannelse innen informatikk, matematikk, kybernetikk, fysikk eller andre relevante fagområder til en spennende jobb innen sikkerhet i moderne datasystemer. Hos oss på FFI får du ressursene og mulighetene til å bli en av de beste innen cybersikkerhet i Norge. Her kan du utvikle deg helt fra nyutdannet til ekspert.

Som forsker hos oss får du daglig bryne deg på allsidige og kreative problemstillinger innen programvareanalyse på ulike plattformer. Dette innebærer god tid til teknologiske dypdykk, reversering av kompilert kode og sårbarhetsanalyse av programvare. Du må like å lære om ny teknologi, være selvstendig, ha motivasjon for anvendt forskning og ha gode evner til problemløsning. Vi har meget gode muligheter for kontinuerlig kompetanseutvikling.

Nødvendige kvalifikasjoner er utdanning med gode resultater fra universitet eller høgskole på master- eller doktorgradsnivå innen de relevante fagområdene. Du må ha gode samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Interesse for Forsvaret og sikkerhet på alle nivåer er også ønskelig. 

Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CVen eller behov for fysisk tilrettelegging. Nyutdannede og kvinner oppfordres til å søke.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til forskningsleder Tormod K. Sivertsen tlf. 63 80 72 20, e-post: tormod-kalberg.sivertsen@ffi.no (OBS: ingen søknader sendt på epost vil bli registrert).

Send elektronisk søknad merket ref. nr. 2020/01292, med vedlagte kopier av vitnemål (fra videregående og høyere utdanning) og attester, innen 12. mai 2020.