Kategorier
Ukategorisert

ØK-nytt uke 5

Hei, og god fredag! Denne uken har jeg deltatt på strategiseminar med Eksperter i team, som er i ferd med å lage en slagplan for utviklingen de neste årene. De har i årene siden fusjonen i 2017 utviklet seg fra å ha administrativt og faglig ansvar og utvikling av prosessdelen av emnet Eksperter i Team, til å i tillegg forske, utvikle nye emner og ha et utstrakt samarbeid med Engage. Potensialet for ny aktivitet er stort, og jeg gleder meg til å se fortsettelsen på dette arbeidet.

Sist fredag ble det kjent at vi fortsetter vår stolte tradisjon med å lede og/eller delta i offentige utvalg for å utforme nasjonal politikk. Det siste er at professor Hildegunn Stokke skal delta i det nyoppnevnte utvalget som skal vurdere Frontfagsmodellen. Gratulerer så mye med utnevnelsen, Hildegunn! Les om utvalget her: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/regjeringen-setter-ned-utvalg-som-skal-se-pa-frontfagsmodellen/id2960821/

Det er flere positive saker på kommunikasjonsfeltet. I gårsdagens debatt om vindmøller, strømpriser og oppsummering av Energikommisjonen deltok Stein-Erik fra IØT, med gode analyser om sammenhengen mellom strømpriser og utbygging:

Neste uke skal alle reguleringsplanene i campus opp til behandling i Bygningsrådet i Trondheim kommune, som blir en svært viktig milepæl videre. Deretter sendes det på behandling til komite for endelig vedtak i Bystyret i mars.

Neste uke er det også Lerchendal-konferansen i Trondheim, som jeg skal delta på. Den arrangeres av NTNU, SINTEF, Norges Forskningsråd og Tekna. Vi har også dialogmøte med prorektor for utdanning neste uke.

Da håper jeg alle får en riktig god helg!

Monica

Ett svar til “ØK-nytt uke 5”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *