Kategorier
Ukategorisert

ØK-nytt uke 14

Hei, og vel overstått påske! I dag kan jeg melde at vi på ØK henger solid med i tiden rent kommunikasjonsmessig. To ØK-faglige podcaster har nylig kommet på lufta! Det er Frode Heldal, Eirik Albrechtsen og Trond Kongsvik som står bak, fra henholdsvis HHS og IØT. Begge tar utgangspunkt i forskning og praktiske vinklinger på organisasjonsfaglige tema: «InnovativeTeams» fokuserer på team, ledelse og endring i organisasjoner og driftes av Frode Heldal. «Sikkert og visst» tar for seg ulike sider ved sikkerhet og sikkerhetsledelse i arbeidslivet. Eirik Albrechtsen og Trond Kongsvik står bak denne. Begge podcaster kan høres på en podcast-plattform nær deg, linker til Spotify;

https://open.spotify.com/show/4Yyfsk1crwF1utbUeUif3h

https://open.spotify.com/show/0V6cy2vXtNEFY2vpbM6QTl

Ellers foregår i dag disputas nummer 6 på ISØ så langt i år, og vi er bare i april! Denne gangen er det Irmelin Slettemoen Helgesen, som har levert avhandlingen «On the Economics of Marine Capture Fisheries». Komiteen består av Professor Olli Tahvonen, University of Helsinki, Senior Researcher Margrethe Aanesen, Centre for Applied Research, NHH og Professor Ragnar Torvik fra ISØ som administrator. Veilederen til Irmelin har vært Anders Skonhoft. Jeg får tilsendt bilder fra seansen etterhvert, og kan ta med i neste uke. Gratulerer så mye til Irmelin, Anders, og til hele ISØ for voldsom PhD-produksjon så langt i år!

Dagen i dag har jeg virtuelt tilbrakt i Ålesund, sammen med Hans og de øvrige instituttlederne der, og de øvrige fire dekanene med virksomhet i Ålesund, dyktig ledet av viserektor Annik.

Neste uke har vi dialogmøte på mandag med rektoratet, der alle instituttledere deltar, det blir spennende.

Da håper jeg alle får en fin helg etterhvert!

Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *